Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.

Znači ide nešto na fazon Sava i Dunav / Veseli se srpski rode. 🙏🙏🙏

Sviđa mi se ovaj pristup 'neću sa bilo čim, pjesma i nastup treba da predstavljaju državu iz koje dolaze'

Možda će se neki ovi 'veći' demotivisati što se prijave tiče kad vide da ide ona jer je realno magnet za televoting, ali vidjećemo.

Raduje me ovo

Lepo je što će neko poznato ime biti, eto bar jedno 😄
Ali sve očekujem. Mislio sam da će i Angelina i Aca Lukas razbiti sa glasovima publike, kad onoo..

Da, pa od zadnjih 5 Beovizija/PZE samo 2 puta televoting osvajali najpoznatiji/najpopularniji pjevači.

Znači ide nešto na fazon Sava i Dunav / Veseli se srpski rode. 🙏🙏🙏

Sviđa mi se ovaj pristup 'neću sa bilo čim, pjesma i nastup treba da predstavljaju državu iz koje dolaze'

Možda će se neki ovi 'veći' demotivisati što se prijave tiče kad vide da ide ona jer je realno magnet za televoting, ali vidjećemo.

Raduje me ovo
Ovo mi sad vec mirise na PZE22.

Lepo je što će neko poznato ime biti, eto bar jedno 😄
Ali sve očekujem. Mislio sam da će i Angelina i Aca Lukas razbiti sa glasovima publike, kad onoo..
Dobro, Anđelina je izgubila mnogo glasova zbog nastupa svog, plus je konkurencija bila prejaka, a Lukas došao sa ispodprosječnom pjesmom.

Breskvica je mnogo jače ime od Anđe, ali svakako, ako bude zakazala uživo (u šta baš sumnjam) i ne bude upečatljiva, možda i ne uzme tvt. Ali ako bude baš etno zvuk, otpjeva odlično, a već ima dobru bazu fanova iza sebe... 🇸🇪

Ma ovo je samo neki početni hype prije objave pjesama i natjecatelja, prethodne godine su nas naučile da na PZE pobjeđuje onaj sa najupečatljivijom pjesmom i nastupom.

Pa svidja mi se sto je ovako rano spremila pesmu, plus Generacija Zed su hitmejkeri sada.

Mozda bolje da bude sporija pesma.

Je li potvrđeno da je sporija pjesma i balada? Koliko sam mogao da shvatim nije ništa oko toga govorila.

Nije nego ja kazem da je bolje jer mi ona nije neka igracica. Ali sve u svemu bice bar jedan hit sa PZE24.

Ja očekujem miks ove dve gore navedene, znači nešto između.

Prošli PzE mi je bio u znaku 'budi drugačiji, moderna Srbija' i po pjesmama, izvođačima i nastupima, a čini mi se da ćemo sledeće godine čuti mnogo etna, prije svega što se miješa sa popom opet a i zato što smo lizali patos prošle godine pa će se izvođači a možda i RTS voditi logikom 'moramo nešto naše poslati da prođemo dobro'.

Ma može što se mene tiče i balada, ali da nije ni sad nešto previše etno, davno je Evrovizija prošla tu fazu da ideš tamo samo da predstaviš etno zvukove, sad je više fokus na samog izvođača. Sava i Dunav mi je ok. Ali sad baš etno, pa onda bolje Zorju poslati.

Ma ne može etno više uspeti na Evroviziji.

Etno na Evroviziji:

Pa i Stefania je isto primer, verovatno bi bili u top 10 da nije bilo rata.

Dakle može, ali da se upakuje u moderan zvuk sa dobrom produkcijom.

Status
Not open for further replies.
Back