FFM
Ekspert
Ja se previše "drogiram"
Ja se previše "drogiram"
To da se drogiraš je evidentnoAko se ja drogiram melanholijom, neko drugi se izgleda drogira nečim drugim..![]()
Da se ne lazemo ta pesma je dobila novu dimenziju nakon tragedije, i tu onda moze doci do kontraverze da ce novi Daznum biti muzara za tu istu emociju zarad evrovizijskog paketa.Pesma kao Dzanum se desava jednom u karijeri. Ne verujem da ce uspeti da napravi novu pesmu koja bi ostvarila isti uspeh, ali od srca zelim da me demantuje.
Ali da bude pesma priblizno slicnog kvaliteta mislim da moze. Kao npr Viktorija sa Tears Getting Sober i Imaginary Friend.
Sve to stoji, ali mnogi su upoznati sa kontekstom i verovatno bi doslo do takvih komentara nevezano za to kakva je pesma. Zato kazem bitno je da se pripazi na tematiku te nove pesme.Pesma jeste možda postala viralna jer se puno koristila nakon tragedije, ali ljudi ne shvataju da ne bi bilo koja pesma u pozadini snimka mogla to da uspe, opet je do pesme.
jel gore da se drogiraš u parku ili da vršiš religijski ritual u parku?To da se drogiraš je evidentno![]()
Ako je istina, ona i Zorja su bile iste godine u ZG .. Valentina je bila 3. a Zorja 5. mesto. Tako da moguće da će veći broj ljudi glasati za Valentinu nego za Zorju nprČuo sam iz nekih izvora da se Grand produkcija ove godine oz ičjno nameračila na pobedu. Navodno su prijavili Valentinu Kuzmanović sa jakom etno pesmom. Ako je to istina, ova ima da pojede Peachkicu za doručak. Ma i da istetovira celu lozu Nemanjića da breskvi gotova bi bila
Po ovoj fotki mi više imaju Ilva & Linda vajbJa ne znam zašto Sestre Gobović furaju taj etno fazon..njima bi tako legla jedna prefinjena kompozicija Ralph Siegel-a!
![]()
Mislim da totalno greše, one imaju vajb pokojne Lys Assie, mislim da bi uz pravi odabir bile spemne za velike stvari za Srbiju!![]()
Izginućemo od silnih etno pesamaČuo sam iz nekih izvora da se Grand produkcija ove godine oz ičjno nameračila na pobedu. Navodno su prijavili Valentinu Kuzmanović sa jakom etno pesmom. Ako je to istina, ova ima da pojede Peachkicu za doručak. Ma i da istetovira celu lozu Nemanjića da breskvi gotova bi bila
Čini mi se da su deo istog kolača ove godine podelili Baloš, Luka i Džipsi. Ne poredim pesme, ali mi deluje da bi glasači gravitiriali ka jednoj od te tri pesme, u slučaju da se sva trojica nisu našli u finalu.Sad kad se sve etno pesme razliju i drugosrbijanci izguraju Balosa na tron
Ma kakav BalosSad kad se sve etno pesme razliju i drugosrbijanci izguraju Balosa na tron