Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Filip Balos, cudi me da koliko je podrzavao Luku, na kraju nije otisao sa njim u Liverpul...

Ali decko itekako ima potencijala. A i pri tom je pravi macan.

Valentina iz Granda je odlična vokalno , ali slična Breskvici po (ne) harizmi. Nešto mi miriše da će biti mnogo balada na izboru.

Valentina Kuzmanović peva i ravan pop jako dobro, ima dobar vokal, ja tu ne bih etno ni slao sa njom, ona bi mogla pop baladu sa lakoćom da izvede..

Meni je ona njena pjesma Hladno srce koja zvuči kao da ju je Severina odbila za svoj album toliko jaka, neko vrijeme sam je slušao ko lud 😍 bolje nešto u tom pop fazonu, iako za ESC bi trebalo nešto kudikamo primamljivije od navedene pjesme

Kad smo već kod ZG, jedne godine je učestvovala i Milica Čikarić. Ona je takođe jedna dobra pop pevačica, samo posle ZG više se nije pojavljivala u javnosti niti je snimila neku pesmu... Mogla bi da pokuša na PZE

Milici je Karla bila mentor u ZG a Valentini Šerifovićka. Mogle bi obe sa nekim jakim baladama.

Zamislite tako nešto na PZE, da bude konkurencija rodoljubivoj pesmi sestara Gobović 😗

Na belom je konju jahao ka slavi
Da bi našu decu tim imenom zvali
Slavno stoji dvorac kod Vardara
I maslina tvoja usred Hilandara

Gigovska je opasnaaaa.. Ima tako tako dobra izdržavanja u kombinaciji sa extra bojom.. Nju sam pratio u zvezdicama i ježio sam se na izvedve.. Tp je već nešto..

Status
Not open for further replies.
Back