Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Može ako poradi na pevanju, performans i scensko ponašanje mu je okej

Može ako poradi na pevanju, performans i scensko ponašanje mu je okej
Pa veoma malo. Više je zvučao neiskusno nego suštinski loše.
Bilo je mnogo njih glasovno lošijih. Neki bi možda rekli i pobednik, ali dobro, bilo pa prošlo, da se ne bavimo sada time...
Peanut Butter K GIF by Jif

Mislim da posle Lukinog debakla ove godine su se smanjile šanse da šaljemo ponovo muškog izvođača sledeće godine. Očekujem ženskog izvođača i baladu.

To sad neka nova porodica koju treba da znam? 😂
ja pratim samo kraljevske porodice, ove rijaliti porodice ne stizem. 😂

Ma to je ona porodica o kojoj je krenuo rijality na Pinku, koji su svoju imperiju napravili na biznisu "čupanja obrva". Posle par epizoda su ga ukinuli.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Адактарови

Емисија прати живот контроверзног Адама Адактара и његове породице. Њега једни називају „Богом Обрва”, који својим вансеријским талентом многим женама и мушкарцима трансформише лица и животе, а други најарогантнијом и најбахатијом особом на свету. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mislim da posle Lukinog debakla ove godine su se smanjile šanse da šaljemo ponovo muškog izvođača sledeće godine. Očekujem ženskog izvođača i baladu.
ZoOoOoOrJaAaaaa

Ne znam znaci, taman kad nam je svanulo, da sad opet strepimo na sta ce sad delegacija da nam lici... Najiskrenije se nadam da nece vise izmisljati vrucu vodu.

Meni je bilo bas catchy posle me e e e ne. Mislim da opet vise zeli da ispromovise pesmu tik tok publici nego stvarno da ode na ESC

Meni je Filarri skroz ok.

Iskreno ja bih volio da se Nikolija prijavi. 😀 Mislim da je već bila podržala nekog, možda čak i Filarrija. Na stranu sad da li je volite ili ne mislim da bi mogla imati dobru pjesmu za Eurosong.

Status
Not open for further replies.
Back