Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja tu ženu ni jednom nisam čuo da peva uživo. Uostalom šta si spopao sa mainstream izvođačima? To što je neko mainstream ne znači da je potencijal za ESC.
Već sam rekao da bih volio da neko popularan ode slijedeće godine pa mi mainstream izvođači koji bi mogli da se prijave prvi padaju na pamet. Dvije godine alternative, može nešto drugo. Saru Jo ne ubrajam u to. Ali ako neki tamo Marko iz Subotice za kojeg niko nikad nije čuo ima pjesmu koja bi mogla da bude TOP 5/TOP 10 logično da ću onda navijati za njega. 😀

Sasvim solidno Nikolija pjeva uživo.

Last edited:
Pustio ja snimak tog Nikolijinog nastupa da cujem to famozno pevanje, kad ono prsti autotjun na sve strane. Ubrzam malo, krene Kako posle mene, zena ne moze da se sastavi. Deo na 26:28 doslovno nesto najgore sto sam cuo u zadnje vreme. Nek se vrati u skolu pevanja da jos uci.

Ne razumem sta se tacno postize ovim zabranama, otkad je funkcija gradonacelinka da bude moralna policija i odredjuje ko ce sta da slusa na nastupima?

Breskvica zabranjena u Banjaluci, da li će moći na PZE ili će potpasti pod one koji se nedolično ponašaju ili pevaju o kriminalu i pogrešnim vrednostima :unsure:
https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3735090-drasko-optuzio-breskvicu-da-vitla-pistoljem
bravo za Draška xD
Ma pusti, ulizuje se babama koje su mu najveće glasačko tijelo, čisti populizam.
zar nije Draško PDP, oni su valjda najliberalnija opcija u Srpskoj za koju glasa i puno mladih

Al ja ne znam šta je to toliko loše u njenim pjesmama, uopšte nema vulgarnih riječi, barem većina pjesama.

Ja mislim da od Breskvice nema ništa! Biće to neki pokušaj kao Tara, i na kraju neće ni proći selekciju (mada su šanse da se uopšte i ne prijavi sasvim solidne)...

Ne slušam Taru, maltene ne znam ni ko je, ali baš me je iznenadilo da ne prođe konkurs neko ko je već mainstream. Baš ono moraš imati lošu pjesmu. 😀

Evo jedne koja nije 2018. prošla konkurs hahahah

zamisli tek na melfestu gde im dođe 1000 prijava, od kojih je bar 900 bazični, švedski pop

Ko o čemu Draško o nekom moralu i kulturi
Kao i tetka mu, Vendi!

3106827_whatsapp-image-20220720-at-3.14.27-pm_ff.jpg

Ja mislim da od Breskvice nema ništa! Biće to neki pokušaj kao Tara, i na kraju neće ni proći selekciju (mada su šanse da se uopšte i ne prijavi sasvim solidne)...
Tara nije prošla zbog pesme, a i nije toliko popularna, Breskvica je drugo, prošla bi ona, mada Breskvica nije nikakav potencijal za ESC, ali za PZE što da ne.

Status
Not open for further replies.
Back