Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
S obzirom da se crnogorski predstavnici biraju preko veze i poznanstva ne bi me čudilo da joj Knez to sredi ako bude htjela, svakako joj treba promocija nakon neuspješnih pjesama koje je izbacila.

Ali najbitnije je da posle druge modulacije ode u falset, nakon čega uz OBAVEZNO simfonijski instrumental, završi pesmu maestralnom vokalnom egzekucijom, sa eventualno diskretnim orijentalnim trilerima. A ako može da ubaci i nešto na svahili jeziku bilo bi savršeno.
ovo u forumske anale

Sanjao sam kako je izašao spisak izvođača i pesama za PZE i kako se pojavilo podosta onih koje bih voleo da vidim na istom

Aj daj bože da bude 🤞🤞🙏🙏

Ako ti dam lobanju da li možeš da je preneseš Mrmu? Gde se samo setio ovih vriskova?

• Angry
Reactions: Mrm
@dodo Reni ima jako specifičan glas.. Mani ti to sa DJ Krmkom, Erom Ojdanićem, to je za*ebancija, ona ima spcifičnu boju, sa nekim orijentalnim prizvukom, ali ne pretrpano ukrasima, kroz koju provejava neka melanholija.. 🥺❤️

Ali najbitnije je da posle druge modulacije ode u falset, nakon čega uz OBAVEZNO simfonijski instrumental, završi pesmu maestralnom vokalnom egzekucijom, sa eventualno diskretnim orijentalnim trilerima. A ako može da ubaci i nešto na svahili jeziku bilo bi savršeno.
Verovatno post godine

@Pokahontas

Zašto lobanjaš? 😌😁
Mnogima ne prija boja pretpostavljam jer zvuči malo nazalno, kao da ima krpu preko usta, ali meni baš to ovde se izdvaja, baš ima tu prigušenu boju, sa malo eha, to daje tu melanholiju.. 🥺❤️

@dodo Reni ima jako specifičan glas.. Mani ti to sa DJ Krmkom, Erom Ojdanićem, to je za*ebancija, ona ima spcifičnu boju, sa nekim orijentalnim prizvukom, ali ne pretrpano ukrasima, kroz koju provejava neka melanholija.. 🥺❤️
doris-bizetic.gif

Samo poslušaj pažljivo na slušalice "Slamka spasa" @dodo, najozbiljnije, ne zezam se ni malo, čućeš malo one ruralne Grčke sa kraja 90-ih, početka 00-ih, ali ne u negativnom smislu, neka melanholija provejava, vrlo specifična boja.. 🥺❤️

Pa bilo bi baš zanimljivo da se pojavi na istoj kao takmičar.. :) da unese malo nešto novo..ne znam da li ima državljanstvo.. Trebalo bi, Lignjoslav kaže 4 albuma na srpskom uradila.. Ja bih joj dao..

Ovde je bolja žurka leti nego tokom sezone 😂

Jelen trci po polju, nosi papagaja, ajde sreco zajedno da farbamo jaaaaaaaaaa...

• Haha
Reactions: Mrm
Pa mislim da se samo JK od svih tu navedenih nije spomenula u kontekstu Evrovizije kao potencijalni predstavnik u ovoj temi 😁

Status
Not open for further replies.
Back