Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa čim ljudi to vole, znači da nismo prerasli. Bolje i to slati nego neku današnju nabrajlicu. A Jordanka je uvek bila kul što se tiče pesama. Onda jedino da spojimo Baloša i Maju Nikolić. :unsure:

Nju smo kenslovali (izvinjavam se), ali ne sećam se zašto tj. šta je rekla kad je od majke Ćanel posle jednog tvita ili videa postala Blamel.
Mislim da je lajkovala neke tvitove koji su pljuvali Luku zbog loseg rezultata u finalu ako se dobro secam...

A Ivana Jordan je ozbiljno flipnula, hvala ne.
"Vila" je bila katastrofa, ali "Lazarica" i "Bomba" su meni u top 20 pesama sa naših nacionalnih izbora od 2004-2023 .. ona nikad nije ni bila popularna, ali mislim da i dalje nije za bacanje i da bi barem nešto "evrovizično" mogla da napravi, možda čak i da izađe iz etno fazona, i spoji neka dva ne tako spojiva žanra xD

Svakako može da donese nešto interesantno na PZE, nešto što odskače od drugih, što je i dokazala ranije. Meni su sve njene pesme sa nacionalnih izbora bile dobre, ali Lazarica ipak na prvom mestu.

Mislim da je lajkovala neke tvitove koji su pljuvali Luku zbog loseg rezultata u finalu ako se dobro secam...
a što je dokoni ljudi kensluju zbog lajkovanja nekog random tvita lol

ljudi smo, sigurno da je u njenim očekivanjima (a realno i javnosti) 7. mesto težak flop i u afektu je bila jako iznervirana.

verujem da je sad pitaju kad se oladila da mnogo drugačije gleda na tu situaciju i da sama smatra da je u trenutku loše reagovala.

Mislim da je taj tvit veličao nju, a pljuvao Luku.

Proverio sam, kažu novinari kenselovanje, ali još bolje je kultura odbacivanja.

Svakako može da donese nešto interesantno na PZE, nešto što odskače od drugih, što je i dokazala ranije. Meni su sve njene pesme sa nacionalnih izbora bile dobre, ali Lazarica ipak na prvom mestu.
može Ivana Jordan čisto da popuni lineup za PZE i to je maksimalno što želim od nje, sve više od toga mi je mnogo (y)

Mislim da je u redu da se pogledamo u oci i prihvatimo da je Eternal Love u stvari veoma dobro (za to vreme) producirana klise evrovizijska pesma, a ne svetska umetnost.

Status
Not open for further replies.
Back