Mislim da je lajkovala neke tvitove koji su pljuvali Luku zbog loseg rezultata u finalu ako se dobro secam...Nju smo kenslovali (izvinjavam se), ali ne sećam se zašto tj. šta je rekla kad je od majke Ćanel posle jednog tvita ili videa postala Blamel.
"Vila" je bila katastrofa, ali "Lazarica" i "Bomba" su meni u top 20 pesama sa naših nacionalnih izbora od 2004-2023 .. ona nikad nije ni bila popularna, ali mislim da i dalje nije za bacanje i da bi barem nešto "evrovizično" mogla da napravi, možda čak i da izađe iz etno fazona, i spoji neka dva ne tako spojiva žanra xDA Ivana Jordan je ozbiljno flipnula, hvala ne.
a što je dokoni ljudi kensluju zbog lajkovanja nekog random tvita lolMislim da je lajkovala neke tvitove koji su pljuvali Luku zbog loseg rezultata u finalu ako se dobro secam...
može Ivana Jordan čisto da popuni lineup za PZE i to je maksimalno što želim od nje, sve više od toga mi je mnogoSvakako može da donese nešto interesantno na PZE, nešto što odskače od drugih, što je i dokazala ranije. Meni su sve njene pesme sa nacionalnih izbora bile dobre, ali Lazarica ipak na prvom mestu.
previse precenjenUpravo, stvarno je malo precijenjen
E to je gospodjetina, to je zvezda. To je svetska umetnost, a ne neke klinacke nabrajalice koje su danas popularne, sutra vec za kantuHoćemo veliki povratak Madam Piano sa Eternal Love 2.0
Samo ga ignorisi.97mo godiste a prica kao bumer ....![]()
Ja.Tako ce isto neko pricati za 20 godina o Dzanum.