Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
E pa to, može ako je nešto posebno i drugačije. Ali da samo pjevaš neku etno onako pjesmu teško.

Naravno, Stefania bi bila lagani top 10 svakako.

Može etno da prođe ako se uradi pametno.

I Alina Uhapš je imala generalno klasični etno osim onog rep dijela, inače je samo bolje urađena Zorja (koja je isto dobra bila)

Henny je odlican kompozitor. Nadam se da je in radio pesmu.

Inace tviter glasine kazu da se prijavljuje i Ema Radujko hehe

Je li potvrđeno da je sporija pjesma i balada? Koliko sam mogao da shvatim nije ništa oko toga govorila.
To gostovanje je od danas iz emisije "Kec na jedanaest" na K1 televiziji. Nije ništa više rekla, sem da je pesma postavljena i da još rade na njoj. Najavila je novu pesmu koju joj je radio Damir Handanović i objaviće je krajem ovog ili početkom sledećeg meseca i rekla je da je to nešto što do sada nije snimala. Album planira sledeće godine.​

Jao već zamišljam ono Breskvicu sa Duškom kako se uključuje u program iz Malmoa hahaha

Ali da, mora se baš pripremiti za taj nastup.

Nije nego ja kazem da je bolje jer mi ona nije neka igracica. Ali sve u svemu bice bar jedan hit sa PZE24.
Zato joj treba ili neki inovativni nastup, ili u slučaju standardnog nastupa sa igračima jako dobra koreografija za one oko nje.

Nevezano za Breskvicu, što se koreografa tiče, volela bih opet da vidim Alena Sesartića, prošlogodišnja koreografija za Princa je bila odlična kombinacija klasike i modernog baleta, taman za baladu...

A inače što se te kombinacije tiče, u regionu nema boljeg od Lea Mujića, mada on radi za velike pozorišne kuće i možda bi mu komercijalna koreografija bila ispod časti... Sledeće sezone radi i Hamleta u Zagrebu, pitanje je i koliko bi imao vremena, a pozorišta mislim da ugovaraju saradnje dosta unapred...

Znaci Breskvica je ove godine letnji favorit za pobedu. Da li je ceka sudbina Sare Jo ili Luke Bleka videcemo hehe

Džehva neće sigurno biti na PZE 24 jer je rekla da sada radi na albumu i da joj za Evroviziju treba godina dana pripreme, tako da nju računam za PZE 25. Mislim da bi Sanja Vučić mogla da se prijavi.

Da, pa od zadnjih 5 Beovizija/PZE samo 2 puta televoting osvajali najpoznatiji/najpopularniji pjevači.
Samo mi Hurricane pada na pamet 😂 ko je drugi, Balkanika?

Ma ne može etno više uspeti na Evroviziji.

Etno na Evroviziji:

Pa i Stefania je isto primer, verovatno bi bili u top 10 da nije bilo rata.

Dakle može, ali da se upakuje u moderan zvuk sa dobrom produkcijom.

Ja zapravo mislim da bi možda i bez rata za dlaku uzeli televoting, pogotovo jer je Moldavija bila druga. Nekako se zbog konteksta pobede i zaboravlja da je Stefanija i pre rata bila dobra, himnična pesma (i kad je već morala pobeda, drago mi je što u pesmi nema zrna patetike - o ponašanju se može pričati)

Status
Not open for further replies.
Back