Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja mislim da bi Kalush bili top 5 kod publike ali kod žirija negdje kao Shum, ako ne i niže. Ipak mislim da bi, u drugim okolnostima, Chanel uzela televoting ispred ZsZ, Konstrakta u top 3 sa njima.

Ali to je što je, ja ću opet reći da je meni Stefania jedna od najboljih pobjedničkih u proteklih 10 godina, ako ne i najbolja čak 😂

Stefania je super u odnosu na žalopoljku koju su prvobitno trebali poslati sa strašno cringe tekstom, ali kao pobjednička definitivno ne.

Al zato ima najbolji stage presence, hajde valjda je dovoljno iskusna da može to korektno otpjevati 😅

Ma Micy jedino ako se poslije Arene posveti samo tome pa i da pomsilim da će ići, ovako, sumnjam.

Možda i Tea T dođe.
Za Sanju ne vjerujem, još je rano, ali nekad će se vratiti.

Btw, Grobari će masovno za Anđelu da glasaju + običan navijački neopredijeljen narod 😄

Necemo mi nikad uspeti da napravimo nesto nalik ukrajinskom etnu na Evroviziji, to ovde nije mejnstrim i bilo bi za nas suvise eksperimentalno. Pre sam za neku dobru baladu sa melosom ali sa kvalitetnom produkcijom

Ovako sad iskreno, da li mislite da bi Breskvica mogla da stvarno pobijedi na Evroviziji ako ode? Iako ne slušam sad GZ nešto naročito smatram da prave dobru muziku (Daleko bolje nego IDJ i sl.) i od svih ovih novijih rastućih zvijezda Anđela je se stvarno izdvojila i pokazala da zna da pjeva, tako da mislim da Srbija definitivno može ponoviti uspjeh iz 2022. ili čak bolje sa Breskvicom gledajući njenu diskografiju prethodnu i njene kapacitete. Moglo bi biti i flop, ali potencijal očito postoji i RTS se stvarno trudi svake godine.

Ja bih voleo da vidim Saru, Teyu i Baloša za sledeću godinu. Nekako stičem utisak da se na izvođače vrši pritisak da moraju da se prijavljuju sa nekim numeretinama i mnogi nemaju hrabrosti da se prijave zbog straha od gubitka. S druge strane prijavljuju se podrumare koje bi se promovisale. Teodora, Edita i Tea su imale neodređene odgovore što se PZE tiče ali više e odričan stav , tačnije najviše Edita. Mislim da bi sve tri pokidale u svom domenu. Naravno da dodam i Micy P. Otprilike to je moja lista želja za PZE.
Edit:
1. Sara Jo
2. Teya
3. Edita
4. Teodora
5. Milica Pavlović
6. Džordži
7. Baloš
8. Tea Tairović

Ovako sad iskreno, da li mislite da bi Breskvica mogla da stvarno pobijedi na Evroviziji ako ode?
Na osnovu čega da mislimo?😅
Na evroviziji nije bitno da li si popularan ili ne, čak i sâma pobeda na evroviziji ne donosi slavu i popularnost.
Znam neke Breskvičine pesme ali je ne slušam (🤔😵‍💫), o njoj i njenom životu ne znam ništa i ne zanima me, a ako dođe na PZE sa najboljom pesmom i paketom svakako ću navijati za nju, isto tako i na evroviziji.

Na osnovu čega da mislimo?😅
Na evroviziji nije bitno da li si popularan ili ne, čak i sâma pobeda na evroviziji ne donosi slavu i popularnost.
Znam neke Breskvičine pesme ali je ne slušam (🤔😵‍💫), o njoj i njenom životu ne znam ništa i ne zanima me, a ako dođe na PZE sa najboljom pesmom i paketom svakako ću navijati za nju, isto tako i na evroviziji.
kako kome, neko se snadje pa postane bas popularan posle esca, a vecina ne mogu ni u svojoj zemlji da postanu popularni, a kamoli na svetskom nivou....

A sta Bosko kaze da ce pze biti festivalski ove godine u smislu da ce doci do neke promene. Mozda dobijemo par polufinala sa 8 pesama.

Inače nevezano sad ovo oko Breskvice iskreno ne znam zašto je uopšte Marija Šerifović bila sa Uragankama u Roterdamu. Mislim razumijem kao podrška i to, ali ona mi je tu nekako bila totalno nepotrebna.

Status
Not open for further replies.
Back