Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Mislim naravno, ovo sad dok se ne objave pjesme, nakon što sve pjesme budu objavljene gledam šta je dobro za Eurosong a ne popularnost.

Koga bi voleo da vidiš da predstavlja BIH u nekoj budućnosti? Meni je negde jedina opcija Džejla iako mi je na sceni kuvana noga, ima lep glas i pleni lepotom. Sa nekom pop baladom bi pokidala
Džejla Ramović mi je favorit. Dubioza Kolektiv i to, oni ne mogu pobijediti jer je njihova muzika previše jokey, a i ne slušam ih nešto. Džejla Ramović ili Ilma Karahmet. Možda i Macha Ravel, ona je relativno nova i mislim da ima potencijal.

Zoka5 sarađuje sa Breskvicom inače tako da sigurno nije izmislila ovo 👏

Vidim da se spominje BiH opet (rip), naravno da je Džejla prioritet, toj djevojci je dovoljno da stoji u mjestu i pjeva neku premoćnu (a ne klasičnu pop baladu), pusti glas i bude prelijepa kao što i jeste i razvaliće.

D*biozu ne želim, poslije Džejle neka ide Vanja Mišić, onda Ilma, pa može i Mirza, pa Kristina Ivanović (ako bi htjela a vjerujem da bi) itd.

Ma kad se Bosna vrati, ide Božo Vrećo na Evroviziju, samo pitanje kad će se desiti povratak, da li u bližoj ili daljoj budućnosti.

Nešto mi se čini da je on rekao da ne bi, mada to je i DK rekla pa sad razvlače transparente da želw da učestvuju. A Boži bi možda minus bio što bi ga smatrali kopijom Končite zbog izgleda, iako je talentovaniji i originalniji

Mada bi i Dubioza mogla da liči na Zdob și Zdub, iako su talentovaniji i originalniji...

Ove godine u Holandiji:

Osim vizuelne sličnosti, Božo i Končita nemaju drugih dodirnih tačaka. I Božo je daleko talentovaniji umetnik.

A tu je naravno i Džejla, zaista bi bilo šteta da ne ode na ESC. Na njenom mestu ja bih otišao za bilo koju državu ako Bosna ne planira da se vrati.

Dobra stvar je što je ona baš mlada počela karijeru i sada ima 21. godinu, tako da joj toliko to što nismo do sada učestvovali nije išlo naročito na štetu, valjda ćemo se vratiti dok bude imala 25. godina hahah

Za sad znamo da su pesme prijavili Breskvica, Zorja i Maja Nikolić. Za čiji vrat će Maja pre da ss uhvati?

Status
Not open for further replies.
Back