Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
A ne. Haha

Ja ne mislim da je ona dobar izbor ali dobro je da ucestvuje na PZE.

Mislim da ce Breskvica biti Angelina plus. U smislu da ce pesma biti hit ali ona ce na sceni biti meh. Bolja nego Angelina ali ocekujem da se pogubi.

Olivera me slusala, videcemo Sandru. 👽
Ništa neću reći

A ne znam iskreno čemu toliki strah od Breskvice na sceni - ako bude sporija pjesma, neće se kretati, stajaće za mikrofonom, izvježbaće kad da gleda u kameru i dosta. Glas ima, još joj jaka pjesma fali. Tim #obećava

Ja od Baloša ne znam šta da očekujem, ali ga na osnovu imena ne vidim kao konkurenciju njoj. On je ove godine imao spreman paket za Liverpul, od pjesme do nastupa, sad ne znam šta je spremio.
Od Zorje očekujem neki laganiji pop sa etno primjesama, ne Zorju 2.

Nući i Vojaž, danas su prvi put gostovali na RTS-u, u emisiji Jedan dobar dan", i najavili svoj prvi veliki solistički koncert 6. oktobra u Hangaru Luke Beograd. Gosti na koncertu su Zera, Heni, Korona i Rimski, Crni Cerak, Desingerica & Pljugica. Navikavaju se pa da se pojave i na PZE nekim povodom. :LOL:

Ja od Breskvice ne očekujem neki mega scenski nastup jer pesma neće biti u tom fazonu, verovatno će taj nafurana mawa fazon da ostavi sa strane i ide sa nečim laganijem, očekujem neki mid tempo ili baladu, tako da možda i ne bude tako loše.

Desingerica na PZE da pravi Breskvici konkurenciju

Koliko bi ESC publika izludovala da u sred pesme skine majicu, krene da poliva publiku pivom iz patike i udara mokrom čarapom. Kaarija na aparate.

Zera, Heni, Korona i Rimski, Crni Cerak, Desingerica & Pljugica.
real housewives jesus GIF

Status
Not open for further replies.
Back