Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Plus dobru produkciju, a žiri to dosta ceni, čak i više nego vokalnu egzekuciju
kad pogledam stvarno su svake godine produkcijski bili odlični osim sa Tusseom, a on je svakako prošao bolje kod publike nego kod žirija (iznenađujuće).

Molim vas da se vratite temi i izboru predstavnika Srbije.

Buč kesidi mi deluje nekako previše alternativno da ovde pobedi.. Ali videćemo i to.. A na ESC ako bi išlo mislim da bi bilo bolje na engleskom.

Možda nešto malo quirky da se ubaci..
Dugo nije nešto quirky poput Lene pobedilo ESC, mislim da bi nešto tako moglo dobro da prođe...

Mrmi pa ti su uvek za engleski na ESC xD
Nije tačno, za 🇱🇹 2022, sam preklinjao Moniku da slučajno ne prevodi pesmu na engleski za ESC..
Lane moje ili Oro, pa i Lejlu ili Molitvu čak nikad ne bih isto želeo na engleskom..
Ne smeta meni ni Buč kesidi na srpskom nisi me dobro razumeo vrv, govorim o nekom potencijalnom uspehu..

Buc Kesidi mi deluje kao favorit RTS-a.

Oni su najavljivali prijavu pa videcemo.
RTS realno ima ukusa

i prošle godine žiri je davao mnogo bolje poene nego publika, 10 CHEGIju i 12 Nadia/i wtf

Egretu 8 od žirija, publika krompir. Stvarno smo govna

• Like
Reactions: Mrm
Ili na primer Rona Nishliu - "Suus", to bi mi bilo besmisleno na engleskom...

Dok Joker Out mislim da je limitiran bio jezikom, jbg.. :(

Dok Joker Out mislim da je limitiran bio jezikom, jbg.. :(
zabavne pesme poput "Carpe Diem" nemaju neke dubokoumne tekstove, tako da nema nikakvog razloga da se peva na engleskom.

mislim da to nije uticalo na njihov rezultat ni promil, čak štaviše možda ih je malo i proguralo na autentičnost.

Meni je ona nekako za jazz, preslaba, glas je dobar, ali nekako nije prikladan jazz-u, fali mi volumen tu, snaga..ne znam.. :(

Nadam se da se i Zoe Kida javlja za 2024..

30, ali u 3 polufinala, a u finalu 15. Da se prilika novim izvođačima da se čuje za njih i njihove pjesme, a na kraju 15 u finalu je skroz ok brojka.

Kad je bal

Joj to mi deluje previše, pa kukali ste i ove godine u jednom momentu da ste se smorili, da komotno može bez 5,6 pesama koje su pustili u ekranizovano takmičenje...

30, ali u 3 polufinala, a u finalu 15. Da se prilika novim izvođačima da se čuje za njih i njihove pjesme, a na kraju 15 u finalu je skroz ok brojka.

Kad je bal
to bi moglo ako bi se 3 polufinala rasporedila da budu na nedelju dana i da pesme saznamo tek te nedelje kada počinje polufinale, isto kao što rade Melfest ili NMGP.

ovako ako bi nam zunuli 30 odjednom mnogo bi bilo.

Status
Not open for further replies.
Back