Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Moglo bi to da bude interesantno.. Mislim da nam treba kvalitet, imam neki osećaj da ćemo i ponuditi muzički kvalitet ovaj put i da ćemo biti nagrađeni od žirija, i da ćete konačno i vi biti zadovoljni...

Prije svega mislim da će televoting imati više uticaja u finalu slijedeće godine, ali ovako što se Anđele tiče nisam siguran da će joj evrovizijski žiri biti blagonaklon iskreno. Da se razumijemo ne mislim da bi ni Zorja toliko dobro prošla kod njih.

Bas je lepo kako se zgrozavate narodnim nosnjama, a hvalite na sve strane tangice i stiklice kako jedan moderan muskarac iznosi na sceni velike Evrovizijie.....

Bolje bi na Evroviziji prošla sa nečim poput Leptir ili Srećan put, al hajd čut ćemo šta je zaista spremila

Meni je leptir njena najbolja ubedljivo, ali jako loše ju je izvela na MW, u svakom smislu loše.

E pa to, može da ima etno elemenata, ali da zvuči mladalački, a ne uštogljeno

Njoj treba neka moody pesma sa emocijom, nikako veseli bopcic
jedini problem je koliko je ona uopšte upoznata sa ESC i šta funkcioniše na istoj

za Baloša i Zorju znaš da će 99% doneti nešto konkurentno, a kod Breskvice može da se desi da bude siromašnija verzija "Sava i Dunav" i da flopuje

Status
Not open for further replies.
Back