Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kako li Henny peva uživo, on je meni bolji izbor nego Breskvorodica i ima i lepši glas.
Poslušaj kraj nastupa Breskvice na MW, pjeva on sa njom i ne zvuči najbolje, ali im dajem prostor za grešku jer je takvo ozvučenje kakvo je, nije studio i velika je razlika.

Ni Sara Jo nije sjajno zvučala u nekim pjesmama, ali u RTS-ovom studiju je bila dobra baš.

Naravno, možda je nekome ona akustika samo izgovor, ali cijenim što su rijetki koji su pjevali uživo tamo.

Najveća će fora biti kada ta Breskvica uoošte i ne bude učestvovala.. Iskereno, ne bi me to začudilo preterano.. 🤭

Na PZE se prijavljuju ljudi koji imaju mu*a da pevaju uživo (ili da šapuću u tonalitetu :D), a vidimo iz priloženog da njoj nije problem da peva uživo i to je top. E sad što je ponekad upitno koliko tačno peva, možda tek vežba da peva sa monitoringom kao Baloš. :D

Na PZE se prijavljuju ljudi koji imaju mu*a da pevaju uživo (ili da šapuću u tonalitetu :D), a vidimo iz priloženog da njoj nije problem da peva uživo i to je top. E sad što je ponekad upitno koliko tačno peva, možda tek vežba da peva sa monitoringom kao Baloš. :D
Pa da, većina ovih mladih na MW nastupaju na pljebkek, One je jedina što je ceo koncert imala live.

Na Košutnjaku će biti bolje ozvučenje, plus će pevati samo jednu pesmu i vežbaće samo nju mesecima. Glavno je da se ne usere i da je Henny napravio hit jelte haha

mada mislim da je njoj tako nešto potrebno da pređe iz lige tinejdž pevačica u kao ozbiljne pevače. Za to su služile pesme Sava i Dunav i Ko to tamo.

Neka ide Vendi onda, ne libi se vala da zapeva uživo.. 🤩😍

Kako si bezobrazan, perfidan, lukav, proračunat, tačno vidim, pokušavaš da me isprovociraš da te uvredim ili oteram, što bi većina već uradila pa da letim.. Ali nećeš maco, NEĆEŠ, evo kunem ti se...

Kako si bezobrazan, perfidan, lukav, proračunat, tačno vidim, pokušavaš da me isprovociraš da te uvredim ili oteram, što bi većina već uradila pa da letim.. Ali nećeš maco, NEĆEŠ, evo kunem ti se...
Ne podsećaj me na Scooby-ja, aaaaaa taman sam zaboravio na njegaaa, bilo je tako zabavno i šaroliko ovde! 😭😭😭

To smo komentarisali nakon MW, u svakom slučaju svaka joj čast na hrabrosti, s obzirom da hrabrost kod nas na sceni predstavlja uživo pevanje lol

Ali svakako što kaže Omikron, ima vremena da uvežba jednu pesmu, ja bih voleo da ona dokaže da može.

Inače nikako da me upoznate, ja se za Vendi i ne šalim baš... U ovoj krizi autorstva što bi Radovićka kazala, a posebno za Evrovizuju u Srbiji, da se ne lažemo, pogledamo istinu u oči, u debelom smo problemu i dalje šta i kako za ESC, kojim putem poći, ja bih pre posegao za nečim shocking, onako totalno edgy, poput Vendi..nevezano za rezultat..

"Sakriću suze" je 👌

Ja vam kažem, Vendi je retroruralavangarda, a vi kako hoćete.. 😌

Znate koga na Evroviziji u muzičkom smislu interesuje neko ko sebe naziva "Breskvica" iz Srbije..nadam se da nećemo imati prilike da ispitamo.. 🤭

Kako bilo koga na Evroviziji može magično da interesuje bilo ko iz Srbije kad ni ne znaju nikoga iz Srbije? Njih zanima samo ono što tamo vide u trenutku.

Kako bilo koga na Evroviziji može magično da interesuje bilo ko iz Srbije kad ni ne znaju nikoga iz Srbije? Njih zanima samo ono što tamo vide u trenutku.
Nadam se Stefi iskreno da se trenutak "Breskvica" neće dogoditi.. 🤭

Status
Not open for further replies.
Back