Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa bravoooo! Sestre Gobović su danas gostovale u emisiji "Info dan" Informer televizije i potvrdile su da spremaju pesmu i prijaviće se na PZE :D Prizvane su :love:

"Pripremamo pesmu za "Evroviziju". To nam je ogromna želja. Pesma je u etno-pop maniru. Još uvek nismo poslale pesmu, još uvek je u studiju završavamo. Ogromna bi nam čast bila da prestavljamo svoju zemlju. To je veliko iskustvo za pevača. Pesma će biti jako dobra i mi ćemo stvarno srcem da izađemo na scenu "Pesme za Evroviziju"."

Nešto darovito, moćno :D

💀💀💀

Jedva čekam da Maja Nikolić počne da blati Gobovićke da im je namešten žiri.. PZE 2024 obećava više nego se očekivalo.. Čekam samo Tićonija da svima "baci rukavicu".. 😍❤️🙌

Evo i @MilanB se naježio od informacije dana, verujem da ne može da dočeka to muzičko delo :) Ko nam još fali da upotpuni šou tako da bude na izvrsnom nivou?

ovo je kao ona etno pevačica prošla godine što se pričalo da se prijavila, pa na kraju je nije bilo na listi od 32

Ne mogu da se setim kako se zove, nešto sa dva prezimena

Milica Milisavljević Dugalić? 🤭

Majčeta nema pa nema... 😌 Železnice Srbije će da stanu, I swear..

Bližimo se mogućnosti da se ostvari ono "Gobo Sisters Band | National Final Performance | Eurovision 2024" :p

Pošto je zadovoljena Mrmova želja da neko servira muzički kvalitet, koga još da prizovemo da se prijavi? Te Vasić neka ostanu za neku narednu godinu, da ne budu sve same sestre na takmičenju.

To nije spam. Sestre su najavile da će se prijaviti i da uveliko spremaju pesmu, tako da je normalno da se o njima priča.

• Love
Reactions: Mrm
Bitno da se lobanje brisu a ovaj spam sa sestrama Grbovic koji nikome nije zanimljiv ostaje lol

Uh mašala
Grbović? Ponadao sam se mojoj Samiri Grbović Sani iz Bijelog Polja! 😭 Što mi ovo radiš...

Ali Sanny 1996.: "Violina neka gudi.. "
Loreen 2023: "Violins playing and.."

Koliko je žena bila ispred svog vremena..❤️🥺

@Scooby Imamo Eru Ojdanića, ide sa Reni naravno.

@gliga Naravno, rekoh da smo samo bliži toj mogućnosti, a ne da će se desiti.

Miloše Era mi je nekako više šljunkovit vokal, sa razdraganošću mladunčeta beloglavog supa dok prvi put leti iznat kanjona Uvca. Sličnost postoji ali nije to to

@Scooby

Ovo je tekst samo za tebe ❤️

Zasviraj mi zajdi, zajdi
u kafani gde je dim
zasviraj mi, hej, sviraču
noćas nisam ja sa njim..

Pusti pesmu, neka teče
violina neka gudi
ovo mi je zadnje veče
oprastam se od vas, ljudi

Zasviraj mi zajdi, zajdi
pa me rani, nek zaboli
zasviraj mi, hej, plakaću
bolno srce noćas moli...

Pusti pesmu, neka teče
violina neka gudi
ovo mi je zadnje vele
opraštam se od vas, ljudi..

🥺🥺🥺

Ako ćemo realno Blek mi se uopšte nije svidjao ali pesma i nastup su totalno bili nepovezani po vama je on bolji od Breskvice zbog nastupa sa video igricom...PS samo pogledajte komentare na koncert u Ušću tada je čak bila bolesna pa je bkv otpevala 2 zanra svi su bili oduševljeni a ovde samo negativa se baca na nju a devojka je za razliku od ostalih odlična pevačica sa samo 21 godinom , kaže neko nema energije a to sto ima snage da vice ajmoooo da vas vidim i da peva u takvom tonalitetu sve vreme to ništa a Blek koji šapuće ja evroviziji to je super
Reinkarnirani Konstruktor. Primetih da vise nema lobanje. A sto?

Status
Not open for further replies.
Back