Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Daj Bože da je Evrovizija. Poslije albuma, evo sad i nakon solističkog koncerta nekako je Evrovizija najlogičniji smjer. Ima cijelu 2024. na raspolaganju da pripremi tu pjesmu. Ako se stvarno prijavi 2025. Teodora joj je potencijalna konkurencija jer će i ona najvjerovatnije tada.

Daj Bože da je Evrovizija. Poslije albuma, evo sad i nakon solističkog koncerta nekako je Evrovizija najlogičniji smjer. Ima cijelu 2024. na raspolaganju da pripremi tu pjesmu. Ako se stvarno prijavi 2025. Teodora joj je potencijalna konkurencija jer će i ona najvjerovatnije tada.

Ja sam mislio da se priprema za 2024. već 😄
Ali okej je i da se sledeće godine posveti pripremi za '25.

Ma pokidala bi da se prijavi i ode, mislim da je većini generalne publike ona ili prvi ili među glavnim izborima ovako na osnovu imena i karijere.

Ne bih je poredio sa Chanel i Noom kao što su mnogi pa je otpisali da nema šanse

Od svih pjesama za koje znam od nje Demantujem mi je nekako najbolja za Evroviziju. U tom smjeru bi trebala da ide.

Naravno da bi pokidala. To bi stvarno bilo na većem nivou od Uraganki npr.

Meni je Šećeru #1.
A od ranijih, Seksi senjorita (pa i PP) je bila taman za 2013, čak sam mogao i Mogla sam da vidim na ESC.

Jos manje od mesec dana do jos mesec dana.
That 70S Show Lol GIF by Peacock

Picy 😂😂😂

Koji ste vi ludaciii

Od svih pjesama za koje znam od nje Demantujem mi je nekako najbolja za Evroviziju. U tom smjeru bi trebala da ide.

Naravno da bi pokidala. To bi stvarno bilo na većem nivou od Uraganki npr.
Ja sam na onom Karlinom eventu, dok je Micy izvodila Demantujem, bas osetio da pesma kida u masi. Verujem da bi zapalila arenu sa takvom pesmom. Ali ja bih nekako ipak voleo nesto kao Seceru. Kucketina mi je top, ali nekako mislim da bi bila slican paket kao Loco Loco, eventualno bolja koreografija, efekti...

@dodo Dobrodosao na listu block!

Imam utisak da njoj evrovizija nije ni u malom mozgu.....nemaju ove "velike zvezde" m*da da se prijave za festival....to im je ispod casti

I još pogotovo kad imaš Karleušu iza sebe koja ti govori kako samo luzeri idu na RTS pjevati i kako ona može Evroviziju napraviti u Srbiji...

Ja ću čekati još 2025. Ako ni tada se ne prijavi onda me stvarno više neće ni interesovati jer očito ne želi.

Status
Not open for further replies.
Back