Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Voleo bih da se prijavi bas me zanima sta bi spremila, ali nekako mi je to nerealno postalo.

Ma i da jeste Evrovizija sumnjam da je to za PZE 2024, baš nikako ne mogu da smislim da je našla vremena i za to, a još je i onako mlohav odgovor dala kad ju je Ognjen Amidžić pitao za Evroviziju. Sad je baš fokusirana na arenu što je razumljivo, naročito nakon svog ovog hajpa oko Aleksandre. Ali naredne godine bi trebala imati vremena i za to ako bude htjela da spremi kompoziciju.

Ja mislim da nije upitanju opšte Evrovizija ili PZE... možda neka turneja ili koncert negde u Hrvatskoj (ako je dala ovu info baš u ovom trenutku i to za njihove medije)...

Maja Nikolić opet na Kurir TV o Beoviziji... Pesmu će da radi Rale koji joj je uradio 9 novih pesama i rešio da je vrati na tron. :ROFLMAO: Okačiću kad stave na YT...
Hvali Karleušu - dobro je što ima "pozitivan uticaj" na Milicu... :sick: Uvlači se Karleuši u bu*u... Joj sličan se sličnom raduje....

Last edited:
Maja kaže Beovizija - I zna da neće proći, ali predstaviće se publici svakako, ako je puste... :D Kakva lujka, u pola sata se tako ismejem da mi ne bude dobro -samo kad čujem taj histerički triler... Kaže voditelj, kako se osećaš kad ne prođeš konkurs ili tako nešto, a ti imaš 20 nagrada - ona ga odmah ispravi - 27!

• Haha
Reactions: Mrm
Hvali Karleušu - dobro je što ima "pozitivan uticaj" na Milicu... :sick: Uvlači se Karleuši u bu*u... Joj sličan se sličnom raduje....
Jbt, ona se još nada Železnicama! 😌:LOL:

Ali ovaj voditelj je tako kvaran - ajde pevaj još... i nije uspeo da je natera Belu ciganku da otpeva.... Ali sutra izlazi album - sa hitom Naftalin. :cool: Zlata Petrović je vodila da pevaju na romskim svadbama. :eek:

• Love
E vidiš njen instagram mogu da vidim iako nemam nalog - verovatno je to kako ko podesi.

Da li biste voljeli vidjeti Tanju Savić na PZE i za koju od njenih pjesama smatrate da bi prošla dobro na Evroviziji?

• Haha
Ne znam, ne bi ona mogla to da iznese, volim kako peva i ima dosta hitova, ali ne i ESC potencijal.

Ma ne to, ona nije igračica, što bi Prija lepo objasnila u onom videu - ko očekuje od mene da igram - zaboravite, svaka čast ko to ume, ja to ne radim. :cool: I Tanja je taj tip, ali više mi je pevačica za klasične nastupe za publikom. Ali kad bi se desila sad neka dobra pesma - i kad bi pobedila na našem izboru ne kažem da bi se obrukala. U TLZP je pokazala da može sve dobro da peva. Kako mi je bilo smešno kad je gostovala u nekoj emisiji kod Jelene Bačić na Pinku godinu dana nakon Marijine pobede, pa Evrovizija bila u BG i krenula neka priča o Evroviziji, i voditeljka onako uzgred pita i nju, da li bi se ti prijavila nekad za Beoviziju, a ona "Pa ne znam, nije to za mene." 'ladno zaboravila da je pre manje od godinu dana učestvovala na Beoviziji. :LOL: Ali meni je skroz simpa i tako sva pogubljena...

Status
Not open for further replies.
Back