Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ali ne mozete istovremeno hteti modernu produkciju a biti protiv ucesca Albina kao autora, generacije Zed itd koji imaju najmoderniju produkciju kod nas.
Ovo. Svi kompozitori ipak izađu iz zone komfora kad pišu pesme za ESC, verujem da će i Gen Zed i mene jako interesuje njihov take ESC pesme.

Urednik festivala mi deluje kao osoba kojoj je omiljeni predstavnik Balkanika i to mi se ne dopada!!!!
Nema to nikakve veze. Uroš Marković je bio muzički urednik Beovizije i PZE od 2018. do 2022, a ove godine je bio i urednik samog festivala umesto Anje Rogljić, pa ta uloga nije bitno uticala na ono što smo imali u ponudi.

Eto, možda dočekamo Željka Vasića na festivalu.

Bila Nađa Terzić - Nadia u "Jedan dobar dan" na RTS-u, prijaviće se na konkurs za PZE 2024. Spremila je pesmu :)

Takođe, novi singl će objaviti u novembru, a planira i EP izdanje sa nekih sedam pesama početkom sledeće godine.

Super je bila i prošle godine, što da ne pokuša opet. Znači za sada se potvrdilo učešće Maje Nikolić, Nađe Terzić, Breskvice, Baloša. Tračari se o prijavi Eme Radujko i to je to za sad je l' da?

Status
Not open for further replies.
Back