Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Meni ta Jevremovićkina pesma očaj živi. Jezivo loše iskopirana Sertab i "Everyway that I can". :ROFLMAO: I tekst je Bogu za plakati, "razmuti me i popi me, kod led na sebi topi me". Helou. :ROFLMAO:
Njena pesma "Nonstop" sa Budve mi je veci hit. 🤣

Ali naravno najbolja mi je "Ćao" od nje.

• Like
Reactions: FFM
Ja volim ovu pesmu kada je bila u grupi, obradu pesme Nowere fast što sam slao na FSC. :LOL:

Joj nisu valjda i to obradili. Užas!

Mada nema tog svetskog hita koji devedesetih nije bio prepevan. Evo Bebi za tebe (znam da nisi fan) ali ja sam morao malo da je i ubrzam - nekako mi je bio prespori ritam u odnosu na original, a možda sam ipak bio postavio onu sa originalnim ritmom. Obrada evrovizijske pesme Velike Britanije iz 1998 by AR (u vreme kad je poput Marije Mihajlović prodavala glas :LOL:). Mislim da je ogromna nepravda što Where are you nije pobedila, nikad nisam mogao da svarim Daninu Divu. :sick:

Znam za tu obradu, nisam provaljivao dugo da to peva Aleksanda. :D Al' i dalje čim joj čujem glas, meni neka nelagoda. :LOL:

Koliko "Where are you" kida i dan danas. Predobra stvar.

Meni je Aleksandra jedna od neostvarenih ESC želja. Bila bi veliki potencijal za dobar plasman da je bila u opticaju pre nekih 15 godina. Sada svakako ne, ipak su njene pesme previše lokalnog tipa.

Angellina piskara po instagramu kako je ispala naivna sto se takmicila na pze i da je to isprogramirano takmicenje. Interesantno da bi se ona i kvalifikovala da je samo ziri glasao a Luka i Princ ne bi.

Angellina piskara po instagramu kako je ispala naivna sto se takmicila na pze i da je to isprogramirano takmicenje. Interesantno da bi se ona i kvalifikovala da je samo ziri glasao a Luka i Princ ne bi.
Nek se i ja složim sa žirijem nekad

Baš sam sinoć pogledao taj njen nastup. Dobar je i bila je sigurnija nego lani, ali pjesma je premlaka a i ona sama je sinoć napisala da je pogriješila što je išla sa tom jer je imala mnogo boljih pjesama, nego eto, tu pjesmu i poruku je htjela da pošalje iz revolta (ne prema RTS-u).

Angellina treba da ljubi ruke žiriju kad je sa Origamijem bila dobro plasirana s obzirom da nema šta nije bilo loše odrađeno mogla je komotno poslednje mesto da bude sa tim nastupom. Izvukla je sama pesma kao takva.

U onom polufinalu nikako, ali nikako nije mogla da bude poslednja. Da ne uđe u finale možda, ali poslednja ne... Imalo je gorih od nje..

Možda si mislio i na plasman u finalu, ali ni tamo nije zaslužila da bude poslednja...

Za Origami sam mislio da je toliko loše bilo da mi poslednje mesto u finalu ne bi bilo nezasluženo.
Lanac je pesma ko pesma loša, nastup bolji nego Origami. Al nju svakako ni publika nije izglasala, baš nema fan base.

Meni je Lanac dobra pjesma, mogu slobodno reći da mi je bila favorit prije live nastupa, ali nekako se skroz utopila u onom polufinalu. Ako ništa barem nema "Savij moje tijelo, savij, to mi radi". Angellinine pjesme generalno nisu stvarno za ovakav stil takmičenja, možda kada bi imala neku sporiju pjesmu pa bi se tu možda moglo nešto napraviti.

Status
Not open for further replies.
Back