Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
To da je jedina snimila duet sa Luisem i Tozovcem je skroz NETACNO. Nego zena voli da laprda i da se hvali.

Bukvalno. Ona itekako ima glas, ali je problen sto ne ume (ili nece) da ga kontrolise, pa se vise krevelji nego sto peva.

Manje ce im skakati po glavi ako je puste na festival. Kako god okrenes Majce je na dobitku 🤩

Marina Viskovic ima par lepih pesama.

Ne znam zasto se ne pojavi sa nekom pop baladetinom.

Marina Viskovic ima par lepih pesama.

Ne znam zasto se ne pojavi sa nekom pop baladetinom.
Marina se totalno pogubila u žanrovima a nikako da ubode hit. Ja nju volim najviŔe iz perioda Alise i njenog prvog albuma kada nisu mnogi znali za nju. Njen žanr je pop, ali vremenom se utopila u masu radnih pevačica, nažalost.

RazmiÅ”ljam danas sa kim da uporedim Slimana na srpskoj muzičkoj sceni i skapiram da nemam sa kim jer su novi, pop(ularni) pjevači kod nas baÅ” malobrojni. Da kažem skoro pa i nepostojeći

(Ne računam Nućija, Vojaža i sl. jer to nije pop pop)

Hristina objavljuje album u petak, izdaje ga PGP, bilo bi lijepo da se pojavi na PzE, taman se ispromoviŔe. Lijepa joj je ova pjesma
Jedva čekam njen album, ali ona baŔ snima atmosferične pesme, neŔto kao Niti bi mogla da poŔalje.

BaÅ” ću posluÅ”ati album kad izađe i vidjeti Å”ta bih ja izabrao za takmičenje odatle

Koliko sam ranije želeo da nas predstavlja ovako nekako vesela pesma i nastup, samo naravno joÅ” bolje urađeno...

Status
Not open for further replies.
Back