Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kao što pesma kaže tu je jedan dan kao leptir i odleti.. tako je meni ta pesma samo prozujala kroz uši, jednom sam je pustio. Proći će ona konkurs al se nešto ne radujem po najavi.. Nego hajde da pustimo da vreme pokaže, možda iznenadi.

Već vidim da ćemo izginuti od etno balada, biće ih još pored Breskve i Zorja sigurno, taman da Filip najlaganije prođe pored njih 😍
Je l' to Zorja negde najavila etno?
Ako bi joj recimo Egret radio pesmu, očekivala bih više klasičnu baladu...

• Like
Reactions: Mrm
Pa da, ovo sve već znamo o pjesmi koju Breskva sprema.
Ja bih volio neki fazon Sava i Dunav / Ko to tamo, znači i pop i trube, mislim da će tako nešto i kombinovati. Ali kao što sam ranije rekao, može i neka srpska verzija pjesme Aline Pash zbog koje su ljudi padali na dupe koliko im je bila moćna i prije rata je proglašavali potencijalnom pobjednicom. Što može Ukrajina da šalje tako nešto a mi ne 😄

Od Zorje i ja očekujem neku baš pop pjesmu sad.

Od Filipa očekujem slabiju NPDS ali opet nešto dobro i moderno.

I da, Ivana Munđa se neće prijaviti.

Koliko god voleo Savu i Dunav, mislim da se takva pesma ne bi proslavila na Evroviziji. Nešto kao Alina Pash DA, ali pitanje je da li je Generacija Zed otišla u taj pravac.

Nekako više poverenja imam u ovog gospodina:
Screenshot_20231109-172756_Instagram.webp

Da, ali džabe ako ne bude primećen... Lako bi mogao da ne prođe u finale PZE.. Pretpostavljam da bi bolje prošao kod žirija nego kod tvt, nema on sad neku publiku kao nekada...

Hristina upravo potvrdila na lajvu da se prijavila

Pretpostavljam da je prijavila Kasnim jer jedina traje 3 minute i izašla je u septembru. Kaže misli da će teško proći jer je konkurencija velika a njene pjesme nisu evrovizične, ali se nada da hoće jer je odlična platforma

Last edited:
Tačno, i ja sam joj to napisao, može da bude kvalitetno a efektno i ostvari dobar rezultat.

Kasnim je jako lijepa pjesma, bila bi super za PzE, kao Egretova. Moram da preslušam ostatak albuma

Ma pustiće je, PGP RTS je to. Ako je mogla ona uboga Vlahovićka može i ovo.

Što se tiče balade "Kasnim" fina je, ali nije na "Ako shvatim kasno" produkcijskom nivou.

Status
Not open for further replies.
Back