Pokahontas
Ekspert
Uvek mi je bio utisak da nju vokalno izvlače Sanja i Ksenija, ne znam kakav bi bio njen lajv u solo formatu
Jbt mi hajpujemo Zorju, i molimo se da se prijavi. Breskvica koja je klinka i za koju ne znam ni da li će biti u stanju da ne isfalšira pesmuljak "Generacije zed" koji će biti 20-ti u finalu ako pobedi. Pravimo "pitu od govana" dok Aleksandra Radović ili slični pevači ne razmišljaju o takmičenju. Bila bi čast videti Sašu Kovačevića, Milicu Pavlović, Karleušu, Editu, Eminu Jahović....Kakva crna Nađa !Ja se uvek vraćam na tu 2006-tu godinu i tu Beoviziju. Bilo je toliko zvezda i toliko hitova, i tako se nekako ozbiljno pričalo o tome i pristupalo. Autori, pevači. Festival u dvorani. To je toliko bilo posećeno i gledano pre svega. Pesme su bile kvalitetne. Bila je čast pratiti to. Išli smo na Evroviziju da pobedimo i svi su pravili pesmu za to. Ovo danas mi izgleda kao neka "samo-promocija" nekih nepoznatih bendova, polu-poznatih "pevača". To su neke Angelline koje nisu u stanju vokalno da se sastave. Tijane Dapčević sa nekim pesmama koje je Leontina izvadila iz fioke zapečaćene pre 20 godina. Gomila nekih nebitnih likova koji su tu da popune program za vreme "piš pauze". Nemamo ozbiljnog pevača na festivalu, koncept, kvalitet. Nije mi jasno zbog čega je to tako?![]()
Ma ne smeta mi zaista, nego ja se ponadam kada pročitam, i onda izguglam kad ono ništa@bocacho pa ne znam što tebi smeta to? Ljudi pitaju a i ja uvek napomenem da su to potencijalni učesnici i tračevi. Ova tema služi da bi se nagađalo o učesnicima do samog spiska. Nisam nigde napisao da je sto posto istina sve o čemu se priča, relax.
Pa ona se jedva čula na "Loco Loco". Stišali su je ciljano i pojačali prateće vokale, i dodali Sanjin deo na kraju improvizovani kako bi sakrili njene vokalne nedostatke. Nema od nje ništa... Inače žao mi je što ona nema hit. Toliko potencijala imaUvek mi je bio utisak da nju vokalno izvlače Sanja i Ksenija, ne znam kakav bi bio njen lajv u solo formatu
Bila bi čast videti Sašu Kovačevića, Milicu Pavlović, Karleušu, Editu, Eminu Jahović....Kakva crna Nađa !
Koja Mira? Škorić?Pa te potvrde o učešću su kačili na mrežama kao što su Instagram, Tiktok ili lajvovima tako da nigde nema opipljivog dokaza za to. Mc Stojan je na storiju potvrdio, Mira neka na Tiktoku itd.. Vrati temu na početak, bilo je i skrinšotova. Hoću da kažem da ništa ne pišem bez pokrića i iz dosade. Nije kao da sam rekao da će se Rijana prijaviti![]()
Taman eto prilikeUvek mi je bio utisak da nju vokalno izvlače Sanja i Ksenija, ne znam kakav bi bio njen lajv u solo formatu
Karleuša zna da ne bi podebila na ESC, ali joj odgovara da priča o tome u superlativu, a naravno da ne bi smela da se prijavi nikada. Iako bi za nas to bila prava poslastica
Julija mi je simpatična. Ima energiju. Nisam rekao da ona treba da ode. Ali meni su lično pesme poput Nađine više za Junior ESC i dosadne su.Voliš da idu poznati a Julija je inače poznata, pa bi bilo greota da ode Nađa 1, Nađa 2, Pera, Žika..?
Inače voleo bih da vidim ponovo Hurricane, novu postavu. Da vidimo da im se da još jedna šansa. Bez onih jezivih kostima. Mislim da ako sada kiksaju da će to biti njihov krajJulija mi je simpatična. Ima energiju. Nisam rekao da ona treba da ode. Ali meni su lično pesme poput Nađine više za Junior ESC i dosadne su.
Pa i zvezde koje spominješ su ''zvezde'' na rezervi, budimo realni.Jbt mi hajpujemo Zorju, i molimo se da se prijavi. Breskvica koja je klinka i za koju ne znam ni da li će biti u stanju da ne isfalšira pesmuljak "Generacije zed" koji će biti 20-ti u finalu ako pobedi. Pravimo "pitu od govana" dok Aleksandra Radović ili slični pevači ne razmišljaju o takmičenju. Bila bi čast videti Sašu Kovačevića, Milicu Pavlović, Karleušu, Editu, Eminu Jahović....Kakva crna Nađa !
Ja nekako i ne mogu da povezem da ce to biti relativno skoro. Za nesto vise od mesec dana izlazi spisak.Razmišljam da apstiniram od informacija jer mislim da će mi pozliti kad krene sezona.
Živa istina. Još ako ne ostvare neki plasman vredan pomena poput Nine Badrić, i uz sva ta odricanja, definitivno se odražava na samu karijeru. Od regionalnih afirmisanih izvođača mislim da su samo Željko, Marija, Jelena Tomašević i Dino Merlin opravdali ta neka očekivanja. Osim krize autorstva, i ovo je jedan od problema nezainteresovanosti velikih imena, jednostavno je preveliki zalogaj.Ali nerealno je da iz godine u godinu imamo po 7-8 velikih zvezda na jednom festivalu koji nam bira pesmu za esc. Mogu da se zadese 3-4 aktuelna i atraktivna imena i meni je to skroz okej. Stvarno ne znam šta bi radili da nam se u istoj godini prijave MicyP, Sara Jo, Tea, Prija, Saša Kovačević, Emina, pa bilo bi greota da samo jesnog biramo. Nisu naši pevači zaludni kao oni u Švedskoj koji svake godine učestvuju jer je njima to najveći prestiž. Drugi je mentalitet na Balkanu. Jbg, realnost je da naši najveći pevači ulažu u svoju karijeru, albume, spotove, nastupe, a Evrovizija zahteva dosta odricanja.