Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Nije još gotova ta dvorana za koncerte u SC.
Ja navijam za Belexpocentar, deluje mi kao da može lepa i velika bina da se uklopi u taj prostor.
Fali mi publika da napravi malo atmosferu i nadam se da će je biti.

Meni je nekako prirodnije sa publikom, šta znam. Oni veštački aplauzi su mi potpuni nonsens.
Najlepše to izgleda u Sava centru, ali on neće biti završen sa renoviranjem do tada, a čini mi se da ovi sa Rts-a ni nemaju nameru da sele festival iz studija što je uvek manje glamurozno od hale.

Najlepše to izgleda u Sava centru, ali on neće biti završen sa renoviranjem do tada, a čini mi se da ovi sa Rts-a ni nemaju nameru da sele festival iz studija što je uvek manje glamurozno od hale.
Jedino ako bi bolje zvučalo jer ako pogledamo snimke iz SCa svojevremeno zvučalo je kriminalno.

Stvarno mi je krivo što Milica nema nameru da se prijavi za ESC. To bi bio BOOM. Ranije sam mislio isto i za Karleušu, međutim ona je svojim višegodišnjim prenemaganjem i natezanjem i razvlačenjem te priče "hoću-neću" po medijima SMORILA ! A Milica je u poslednje vreme sve više počela da liči na Karleušu po nabeđenom stavu i narcisoidnosti, naročito nakon albuma: "Provereno". I sve te drame i svađe sa kolegama, nekako mi se i ona sve manje sviđa...

Zato sto je ova pesma jos energicnija od origamija pa bi Breskvica imala priliku da ispadne jos veca mrtva patka od Andje. Ona je prosto mrtva patka sa emocijom u glasu i ovo je pogresan kljuc za njenu bravu. Ona je Ana Bekuta generacije Zed.

Zato sto je ova pesma jos energicnija od origamija pa bi Breskvica imala priliku da ispadne jos veca mrtva patka od Andje. Ona je prosto mrtva patka sa emocijom u glasu i ovo je pogresan kljuc za njenu bravu. Ona je Ana Bekuta generacije Zed.
Šta se dešava sa Angelinom? Čuo sam da više ne radi sa Konom i Amidžićem? Nigde je nema. Imam utisak da je pukla??

Status
Not open for further replies.
Back