Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Beovizija 2018. je bila horor. Ovo sto sad rade u studiju je dobro jer moze odmah da se spremi koncept za esc nastup. Postali smo kao siandinavci, samo copy paste i malo nabudzimo na esc-u. Naravno cilj je da bude i prava bina i ovo sto sad imamo ali trenutno je trade off.

Meni kod PZE sada smeta sto nema prave publike a vizuelno mi je ok. Svakako nema boljeg live dogadjaja kod nas jer kao sto Olivera kaze prostori su skupi i onda se nema vremena za probe pa svi ostali live dogadjaji izgledaju haotično.

Zato i jeste posebno kada tako neka siromašnija zemlja dobije mogućnost da organizuje Evroviziju. Iskreno baš bih volio vidjeti kako bi izgledala moderna Evrovizija sa RTS-om kao domaćinom. Kada je bila Evrovizija 2008. ja sam tada krenuo bio u osnovnu školu i nisam ni znao šta je to. 😀

Prijedlog za Ivana urednika da pozove emisiju evrovizijski podkast dugogodišnju šeficu delegacije RTS Anju Rogljic ona bi svašta imala da ispriča , a mi ovdje pitanja da pripremimo. Uroš Marković nije se baš proslavio za sada sa Tijanom nije bio u finalu a sa Lukom smo se jedva provukli u finale

@Ivan svaka čast što se postavili video snimak na Spotify, iznenadio sam se 😍
Otkako je moguće objavljivati video na Spotify, sve smo epizode postavili. Ja sam se oduševio kad sam video da su i to omogućili.

Najavljivaćemo goste ubuduće, naročito kada su intervjui u pitanju, sada smo želeli da vas malo iznenadimo :D

Nadam se da ste zadovoljni podkastom. Potrudićemo se da ove sezone budemo malo dinamičniji i da nemamo samo intervjue.
Nisam znao da si ti autor podkasta, bravo na svemu!

Najzanimljivije stvari koje je Olja spomenula:

- Favorit ove godine joj je bila Finska :love:
- Prati moldavski izbor svake godine.
- Stizu nam mozda gosti iz Evrope na revijalni deo PZE.

Pa ako vec sada pregovaraju koga bi pozvali i ako imaju spremnu ideju za revijalni deo, onda verovatno nisu. Ja isto mislim da su u pitanju neki bivsi predstavnici.

Status
Not open for further replies.
Back