Peace
Ekspert
Nadam se cemo imati alternativu koja ce moci da je pobedi ako flopne. Ne znam kakav je mentalitet njenih fanova.Meni je Breskvica flop u najavi.
Nadam se cemo imati alternativu koja ce moci da je pobedi ako flopne. Ne znam kakav je mentalitet njenih fanova.Meni je Breskvica flop u najavi.
To prepuštam kristalnoj kugliAl kad bude spisak posalji pre vremena![]()
ono sto ja mislim da ce ona svakako pobediti jer ima dosta fanova da posalje cak i prosekNadam se cemo imati alternativu koja ce moci da je pobedi ako flopne. Ne znam kakav je mentalitet njenih fanova.
Pa Saru Jo je oduvala Konstrakta na kecaZato i mislim ako su agresivni fanatici koji stalno spamuju to utice i na glasanje zirija
Breskvica je popularnija od Sare u naroduPa Saru Jo je oduvala Konstrakta na keca
Kakav delulu ako misliš da bi Breskvica pobedila Konstraktu.Breskvica je popularnija od Sare u narodu
On ne zna ni da peva već da se dere samo, a takođe bez autotjuna i to deranje ne liči ni na šta, tako da otpada...Voyage može ali samo sa nekom normalnom pesmom. Ove gaserske trep pesme nikako![]()
Ma dobro to sam se šalio, ne vidim njega uopšte u tom kontekstu iskreno.Voyage može ali samo sa nekom normalnom pesmom. Ove gaserske trep pesme nikako![]()