Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Navodno njenu, on večito ima neke veze "kao"
Tako je pre dve godine leakovao Zorjinu pesmu samo da bi uzdigao Saru njegovog favorita, ali ga je Konstrakta zeznula 😂
Mogu da potvrdim da ne laže lol znam dečka već neko vreme, poslao mi je Mirinu pesmu i stvarno jeste slaba. Brža pesma je, refren je preslab, ona se previše prenemaže i pesma ne završi nigde, ravna linija. Tekst mi je kao ono kad random YouTuber napravi pesmu, Anna - Nikad Ne Odustaj vajb, možda i najgori deo. Okej je, ako prođe konkurs poslužiće kao filler act, bolje i to nego neki drugi. Takođe mi je poslao i Ivana Simića, meni zvuči kao neki miks Borisa Subotića i Sava Perovića, ali slabija verzija obojice.

Last edited:
Mogu da potvrdim da ne laže lol znam dečka već neko vreme, poslao mi je Mirinu pesmu i stvarno jeste slaba. Brža pesma je, refren je preslab, ona se previše prenemaže i pesma ne završi nigde, ravna linija. Tekst mi je kao ono kad random YouTuber napravi pesmu, Anna - Nikad Ne Odustaj vajb, možda i najgori deo. Okej je, ako prođe konkurs poslužiće kao filler act, bolje i to nego neki drugi. Takođe mi je poslao i Ivana Simića, meni zvuči kao neki miks Borisa Subotića i Sava Perovića, ali slabija verzija obojice.
Ma nisu oni kapacitet za pobedu, ni jedno, ni drugo. Kao što kažeš, poslužiće da popune...Mirna nema pare za kvalitetnu pesmu. Da je znala i mogla nešto, napravila bi to za ovih 10 godina. Inače šteta, bila je najbolji vokal na PGS.

Uu e super, onda mi je drago!
Tj ne zbog Mire drago, nego što znači da ima tačne informacije i da ubuduće možemo da se oslonimo na to 👌🏻👌🏻
A za Miru mi je krivo onda, očekivao sam da me pozitivno iznenadi, ali ajde nema veze.. 😅 A i slobodno podeli neke info i sa nama nekad 😂 barem ako dobiješ pesmu od tipa Breskvice, Zorje, Teye, Filipa i tako tih bitnijih likova 😅

Status
Not open for further replies.
Back