I ja je čekam...Kad se budi kristalna kugla?
Ti si kuglaI ja je čekam...
prošli put nas je omašila skroz, vreme je da nam se oduži xDKad se budi kristalna kugla?
Sve što znam je ono što ste čuli u podkastu, samo sam znao malo ranije, kad smo snimaliSad kad znamo da je Oliverin mali vise foliraže nema!!
Mogu da potvrdim da ne laže lol znam dečka već neko vreme, poslao mi je Mirinu pesmu i stvarno jeste slaba. Brža pesma je, refren je preslab, ona se previše prenemaže i pesma ne završi nigde, ravna linija. Tekst mi je kao ono kad random YouTuber napravi pesmu, Anna - Nikad Ne Odustaj vajb, možda i najgori deo. Okej je, ako prođe konkurs poslužiće kao filler act, bolje i to nego neki drugi. Takođe mi je poslao i Ivana Simića, meni zvuči kao neki miks Borisa Subotića i Sava Perovića, ali slabija verzija obojice.Navodno njenu, on večito ima neke veze "kao"
Tako je pre dve godine leakovao Zorjinu pesmu samo da bi uzdigao Saru njegovog favorita, ali ga je Konstrakta zeznula![]()
Ma nisu oni kapacitet za pobedu, ni jedno, ni drugo. Kao što kažeš, poslužiće da popune...Mirna nema pare za kvalitetnu pesmu. Da je znala i mogla nešto, napravila bi to za ovih 10 godina. Inače šteta, bila je najbolji vokal na PGS.Mogu da potvrdim da ne laže lol znam dečka već neko vreme, poslao mi je Mirinu pesmu i stvarno jeste slaba. Brža pesma je, refren je preslab, ona se previše prenemaže i pesma ne završi nigde, ravna linija. Tekst mi je kao ono kad random YouTuber napravi pesmu, Anna - Nikad Ne Odustaj vajb, možda i najgori deo. Okej je, ako prođe konkurs poslužiće kao filler act, bolje i to nego neki drugi. Takođe mi je poslao i Ivana Simića, meni zvuči kao neki miks Borisa Subotića i Sava Perovića, ali slabija verzija obojice.
Uu e super, onda mi je drago!Mogu da potvrdim da ne laže lol znam dečka već neko vreme, poslao mi je Mirinu pesmu i stvarno jeste slaba. Brža pesma je, refren je preslab, ona se previše prenemaže i pesma ne završi nigde, ravna linija. Tekst mi je kao ono kad random YouTuber napravi pesmu, Anna - Nikad Ne Odustaj vajb, možda i najgori deo. Okej je, ako prođe konkurs poslužiće kao filler act, bolje i to nego neki drugi. Takođe mi je poslao i Ivana Simića, meni zvuči kao neki miks Borisa Subotića i Sava Perovića, ali slabija verzija obojice.