Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Vriska što su fanovi zapeli za Nitro kad je ta pesma bukvalno izmišljena ne postoji 😭
Poznavajući Milicu moraće jednom da izađe radi fore 😂😂😂 fazon brža verzija neke pesme neka bude “Nitro version” umesto Remix ako ništa drugo 😂

Ja volim da hajpujem i prželjkujem je na esc-u, ali meni bi zapravo bilo mnogo lakše da se nikad ne prijavi. Samo bih se spasao bespotrebnog stresa.

Ja volim da hajpujem i prželjkujem je na esc-u, ali meni bi zapravo bilo mnogo lakše da se nikad ne prijavi. Samo bih se spasao bespotrebnog stresa.
Pridružujem se iskreno i dodajem da bih i nju spasio stresa zbog loše organizacije RTS-a i kadrova još fali da se obesi zbog njih….

Sad kad bolje razmislim moža se broj 11 koji Teyina mama forsira odnosi na “Na 11 avgust zove Lav” 🤔 a ne na 11.11

bila bi fora da mozemo da cujemo sve prijavljene. Bas me interesuje kvalitet ostalih pesama koje ne prodju konkurs, posebno onih najgorih

Od nas bolju produkciju NF imaju Danci, Norvežani, Šveđani, Letonci, Litvanci, Estonci, Ukrajinci, Slovenci, Nemci, bilo šta što prave Francuzi i Britanci, mislim i Portugalci da su dosta bolji. Svi su i bogatiji osim Ukrajinaca koji ne znam ni odakle nalaze te pare više. Jermeni takođe kao siromašniji od nas, ali Depi Evratesil je imao bolju produkciju tada od Beovizije, videćemo kako će izgledati sledeće godine. Italijane ne bih računao među ovom ekipom, a Španci mi nekad izgledaju skupo, nekad kao žešće đubre. Mi smo u tom nekom društvu gde možemo da se takmičimo sa balkanskim zemljama i to je to.​

Ali najzesce mi je bilo kako su u svakom intervjuu pre PZEa potencirali kako ce nas festival da prenosi zvanicni kanal ESCa, kako je to privilegija kako ne prenose sve, i na kraju šonja. Ono smece od malteskog izbora je prenoseno na ESCu, a veliki PZE ne. 😂😂😂😂

Od nas bolju produkciju NF imaju Danci, Norvežani, Šveđani, Letonci, Litvanci, Estonci, Ukrajinci, Slovenci, Nemci, bilo šta što prave Francuzi i Britanci, mislim i Portugalci da su dosta bolji. Svi su i bogatiji osim Ukrajinaca koji ne znam ni odakle nalaze te pare više. Jermeni takođe kao siromašniji od nas, ali Depi Evratesil je imao bolju produkciju tada od Beovizije, videćemo kako će izgledati sledeće godine. Italijane ne bih računao među ovom ekipom, a Španci mi nekad izgledaju skupo, nekad kao žešće đubre. Mi smo u tom nekom društvu gde možemo da se takmičimo sa balkanskim zemljama i to je to.​
Ma naše izgleda kao u podrumu da je snimamo, mene zaista taj studio nervira više, okej prve dve godine dok se ne pročuje za festival, ali sad izgleda nekako jadno, što je veća bina to mi je nekako “gore” ako hoće studio neka onda daju manju binu i ostave publiku kao jednom na Beoviziji, a ako hoće da se “trkaju” onda jbg zakupi SC/MTS dvoranu pa da dobiješ tradiciju i da jednog dana možeš takmičenje u Spensu/Pinoru/Čairu da praviš a možda i u Areni (u delulu svetu 😍). E tada mogu da kažu da su 2,3,4 u Evrorpi.

Nemoj tako, mi imamo zakrivljene ekrane u grinrumu.

Mi ni MTS dvoranu ne bi napunili, a kakva crna Arena…pa nije PZE evroliga u kosarci…nazalost nas narod se slabo przi na to. Okej gledanost jeste fina i to je super, ali da se kupuju karte i da se ide to kod nas jos nije zazivelo. Pitanje je dal bi bile u areni pune sve tri veceri velike Evrovizije. Kad se setim one prazne arene u prvom polufinalu ESCa gde je hajp oko ESca 2000tih bio najjaci kod nas.

Posle 20min gledanja Montesonga zahvalan sam sto je PZE ovakav kakav je i ne zalim se ni na green room, ma ni na sta...

Status
Not open for further replies.
Back