Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Iako svi znamo da je taj spisak lazan, zao mi je sto ne mogu da ga vidim(nemam x) da se barem malo nasmejem i dignem sebi hajp kojeg neeeeemaaaa.
Sve mi je ravno.

Možda se ovakvo mišljenje neće dopasti svakome, ali mišljenja sam da bi se neke druge televizije u Srbiji mnogo više iscimale na Evroviziji nego što to RTS radi... Da je npr. Pink odgovorni emiter (koliko god ja hejtovao njih kao televiziju) mislim da bi ludi Mitrović dao dobar novac kako bi se oni tamo najbolje predstavili i da bi imali najbolje nastupe, ali takođe mislim da zbog etikete ,,AV i SNS pudlice" da bi na Evroviziju išli samo određeni... Isto sam mišljenja da bi Prva televizija odradila bolje stvar, npr. Tvoje lice zvuči poznato i Prvi glas Srbije su bili odlični i superiorniji u odnosu na neka takmičenja na RTS-u...

Pink bi možda bio relevantan pre desetak godina kad su imali dobre veze u estradi i dok se RTS nije baš dobro snalazio. Ta televizija sada ne proizvodi nikakav program, ima samo Informativu i Zadrugu. Prva TV tek nije za poređenje.

Što se tiče ovog spiska na X, ne verujem do zvanične objave! Ali ako bi nekim slučajem to zaista ispalo kao pravi spisak, na osnovu onoga što sam pročitao sa njega ,,ogromni meh"...

Doduse ipak postujem kada ovi sto prave lazne spiskove koliko toliko postuju inteligenciju publike pa stave ipak nešto sto je koliko toliko realistično.

Neki te bukvalno gledaju kao debila pa stave neka nerealna imena.

Ipak, ovo bi bilo zanimljivo u backstagu Pze
Cardi b gadja cipelom Asiu

Last edited:
Meni RTS nije problem ali da se zaista nađu ljudi koji se razumeju u ovo da rade od šefa delegacije pa do režisera i td (stranac/domaci sve jedno) i što smo rekli, da dozvole sponzore jbt ima ih sigurno barem za PZE pa da imamo veći budžet za sam ESC tih 300K što ode na PZE je i više nego dosta za ESC, pa neka sponzori imaju prava na eksluzivni kontent na društvenim mrežama oko predstavnika i svega (lupam šta god) ali od toga ništa dok ih 70% sa RTS-a ne ode u penziji a ja budem u 40-etim i u depresiji od života 🙂

Pa dobro realno i Elvana Gjata se prijavila sa oko 34. godine za FiK, a sad joj je 38,39. Možda se Milica prijavi nekad 2027. otp.

Forumaši preslušavaju Picykinu PzE pesmu

zorana-pavic.gif

Status
Not open for further replies.
Back