Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Bila bi kao komarac
Kao mali pauk koji visi sa plafona...!

P.s Slažem se sa @whisky, ako RTS ne promeni pristup i kod ESC-a, uz neke male promene pristupa i kod samog PZE- a... nacionalno finale kao i samo naše učešće na Evroviziji će postati ono ,,učestvujemo reda radi" (ako već nije postalo postaće), što će biti praćeno i padom kvaliteta pa ćemo se vratiti na Beovizije 2018-2020..!

Ja bih baš volio da se Tanja Savić prijavi na PZE, Mastilo joj je baš dobra pjesma. Ona sada priprema arenu, tako da ne očekujem da se prijavi, ali nikad se ne zna. :)

Pa na nekom lokalnom nivou veliku ulogu igraju imena, ali na Evroviziji oni su anonimusi sem za ljude poput Cinana iz Wiwi.

Ove godine je bilo par poznatih imena, a sa kakvim su pesama dosli? Ono nije ni za lajkovacki radio, a ne za takmicenje za Pesmu Evrovizije. Toliko dosadne, bezlicne pesme, tipa pesma Lene Kovacevic…ne znam sta je htela sa tom pesmom…

Ove godine je bilo par poznatih imena, a sa kakvim su pesama dosli? Ono nije ni za lajkovacki radio, a ne za takmicenje za Pesmu Evrovizije. Toliko dosadne, bezlicne pesme, tipa pesma Lene Kovacevic…ne znam sta je htela sa tom pesmom…
Po mom mišljenju više se očekivalo od Lene, Džordžija, Breskvice, čak i same Konstre.

Honorable mention u kategoriji razočarenja je Baloš, Zejna, ja bih rekla i Kat Dosa iako niko nije imao neka očekivanja od nje, ali u odnosu na dotadašnje pesme nisam očekivala 2-procentni rastvor od pesme sa kojim je došla. A jako je slatka i harizmatična, šteta što nije došla sa boljom pesmom.

Pozitivno iznenađenje bili su Bojana & David, Hristina i za mene Teya Dora obzirom koliko su nam punili glave da ne zna da peva lol

već par godina u ovo vreme neko već najavi prijavu za sledeću godinu, sada ništa, mrtvo more.

Jbg, rts opet sam sebi puca u nogu. Organizovali su sjajan festival 3 godine za redom, i sve to upropaste neradom, lenjošću i manjkom truda i novca na ESC. Ne možemo da očekujemo pomamu estrade kada rezultati izostaju. Ne računajući 2022. godinu.

Mislim da smo se previše razmazili i navikli na finale, sada će uspeh biti zamalo Q lol
square-1486092943-kim-kardashian-crying.gif

ja mislim da sledeće godine svakako ispadamo, dva puta ih je us*alo da prođemo za dlaku.

Dva puta nas Hrvatska vadila u finale....

Uspeh je to, znaš li ti kolicka je Srbija? Ne vidi se na mapi🥹

Ne bih ništa rekao da je u pitanju sport pa da ima veze nekakva forma, odnosno njen rast ili pad, pa kao imaš kontinuirano loše rezultate i onda ne očekuješ ništa dobro, ali riječ je o ESC-u gdje svake godine sve ide iznova lol. Netko može godinama biti loš i onda BUM, odjednom pobjeda/top 5, ili obrnuto, tako da kakve uopće veze ima (ne)trud emitera, prethodni rezultati, interes pevaljki itd.

Status
Not open for further replies.
Back