Valjda svako mora da pokaže. Za početak je dovoljno što znam da mu PZE nije samo tamo neki festival koji će da mu omogući da ga rodbina vidi na tv-u, kao što je dobrom delu učesnika.Videćemo, mora da pokaže da je tako, kada su pesma i eventualni nastup u pitanju.
Ništa i ako ne prođe, nije smak sveta. Nije poenta mog posta da vas obavestim da imamo pobednika jer se prijavio fan.Mora svako naravno, ali neki su se dokazali na neki način, dok neki tek trebaju. Dešavalo se da verni ESC fanovi dospeju do scene nacionalnog izbora, i takvima je želja da stignu do Evrovizije, bez obzira na šanse, ali ne polazi svima njima za rukom da uđu u uži krug kandidata za pobedu. Nekima zbog neiskustva na sceni, uprkos želji. Iz tog razloga, manje poznati moraju više da se potrude od nekih afirmisanih.
svidja mi se ovo, ko je devojka?
Ne znam ima li srpski pasoš ali valjalo bi da proba na PzE ako ga ima
Jedva čekam da vidim ko će prvi da doživi meltdown kad mu prijava ne prođe, pa objavi “pobednički” materijal da ljudi čuju šta su izgubili.
Ovo je prilično bejzik i ne preterano inspirativno ali i takav je bolji od trećine koje je komisija izabrala/pogurala.
Sa ovom nije prosao konkurs prosle godine, nije lose![]()
Meni je ovo dosta lošije od svih sa PZE-a. Već uvod od 15-ak sekundi te nagna da preskočiš pesmu, a ostatak je toliko ravan i beživotan, da nema šta da traži na izboru za Evroviziju. Ljudi očekuju melodičnost, bar neku emociju da osete, šta god, a ne ravnu generičnu numeru.
Sa ovom nije prosao konkurs prosle godine, nije lose![]()
Makar je bolje i slušljivije od Vampira, Tanje Banjanin, Gifts & Roses, Milana i Cake, Antona...Meni je ovo dosta lošije od svih sa PZE-a. Već uvod od 15-ak sekundi te nagna da preskočiš pesmu, a ostatak je toliko ravan i beživotan, da nema šta da traži na izboru za Evroviziju. Ljudi očekuju melodičnost, bar neku emociju da osete, šta god, a ne ravnu generičnu numeru.