Lightingstorm
Iskusan član
Bar ćemo imati reviju lepotana na ovom PZE
Ma vokali se naravno ne mogu porediti, ali definitivno je ova pesma kamen savremenija od ovih koje sam pomenuo i konkurentnija je u kontekstu same Evrovizije, a to je valjda i bitno zar ne@Neznanac Meni definitivno ne, tj. kada je reč o slušljivosti, možda može da se takmiiči sa Gifts & Roses, jer je ono baš bilo neprijatno, ali je inspirativnije od jednolične kompozicije. Doduše, reč je o pesmi za PZE 2024, a ne 2025. Poređenje vokala ovog kandidata i Tanje Banjanin je pomalo neumesno, ako već pričamo o slušljivosti. Sećate se npr. pesme Ekstra Nene 2019, koja ja za ESC standarde dosadna pesma, ali niko joj ne može osporiti pevanje i onda takve vokale porediti sa nekim gotovo ravnim, gde skoro vrišti amaterizam, nema smisla. Naravno, ovo je sve u kontekstu Evrovizije, inače to nije tako loše za druge svrhe.
Meni je ta pesma pakao, pa ako moram da biram između dva sranja (a ne moram, samo preskočim), bolje mi je glupa pesma sa dobrim vokalima nego glupa pesma sa lošim vokalima.Ma vokali se naravno ne mogu porediti, ali definitivno je ova pesma kamen savremenija od ovih koje sam pomenuo i konkurentnija je u kontekstu same Evrovizije, a to je valjda i bitno zar ne
Zasto porediti Tanju Banjanin sa "kameno"?On def ne bi prisao vrhu ali je kao filer u svakom slucaju komercijalno upotrebljiviji nego ono sa cim da je dosla Tanja Banjanin i jos rekla ne znam za nastup, videcu da smislim nesto kad dodjem tamo.
Da li je? I da li je ikada otkad učestvujemo na ESCu bilo gorih momenata za RTS? Ljudi preziru RTS i poznati pevač koji se sada pojavi tamo je u ozbiljnom riziku za svoj ugled, što od 2004. do danas nikada nije bio tako jak slučaj.Zemlja se konstantno raspada od 1991. ne deprimirajte se previše. Bilo je i gorih i boljih momenata, a festival je uvek oslikavao to.