Pesma Evrovizije 2026 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Meni neki forumasi ovde deluju kao Karleusa u Pinkovim Zvezdama. Bilo koja osoba tamo da se pojavi finog izgleda i vrcne dupetom a pojma nema sa pevanjem, ona je naziva buducom zvezdom i kidalicom. Tako i ovde, bilo koja atraktivna devojka koja zamahne zadnjicom prizeljkuje se na ESCu, a nit glasa niti pesme u prethodnom periodu. Budite malo realni, nije uspeh samo lepo izgledati.

Albanija i Svedska objavile spisak takmicara, strecne me svaki put kad mi iskoci na nekoj od esc insta stranica. 😅 Nadam se da ce uskoro i RTS

Treba imati oštro oko da se uoče razlike. Tu 20 linija iste debljine, za PZE 11 linija različite debljine. Možda su za PZE menjali zbog mladih :LOL: a inspiracija je verovatno od Festa, gde su linije takođe različitih debljina, a Sandra Perović obožava filmsku umetnost, pa je ovo prilika da se to integriše u PZE.

Ko pravi ove fejk liste je ocigledno ozbiljan fan i vrlo u toku 😂

Drago mi je sto se ne vracaju Bojana i David 👋👋

@Lefkada Tsunami Dok cekamo spisak, mozes li nam otkriti da li se vraca Nastasja sa vama ili je druga postava u pitanju ovog puta? Srecno :love:

Pa onaj ko je pravio taj spisak možda zapravo i ima inside informacije koje mi nemamo lol

Kada Harem Girls budu jedine urban act na PZE, a ostalo sve seoska i kafanska muzika

giphy.gif

T Tairovic izbacila novi album, nijedna pesma mi se ne svidja 😑

A tome sto se u Srbiji 2025. godine i dalji izbacuju pesme o majcici Rusiji (valjda da bi se masa lozila) necu ni komentarisati

Neki ljudi su bili u fazonu da očekuju pop od TT, kad ono ni p od popa. Po mom mišljenju ona ne treba na Evroviziju da ide, jer ona iz svog žanra (šta god da je ovo što peva) ne može da izađe. Smatram takođe da ništa ne bi ni postigla u vezi sa plasmanom, a isto tako mislim da ona ni nije ozbiljna u vezi sa ESC već eto tako samo da bi se dizala priča.

Status
Not open for further replies.
Back