A kome smeta jaka Rusija? btw zamišljao sam Džidžu kao našeg predstavnika, u vremenu kad se takmičila u ZG.T Tairovic izbacila novi album, nijedna pesma mi se ne svidja
A tome sto se u Srbiji 2025. godine i dalji izbacuju pesme o majcici Rusiji (valjda da bi se masa lozila) necu ni komentarisati
E Aleksa, ovo ti je zaA kome smeta jaka Rusija? btw zamišljao sam Džidžu kao našeg predstavnika, u vremenu kad se takmičila u ZG.
МаријаEh a zamisli kako je bilo nakon Marije i Željka![]()
Svakome ko je na do oko 2,500 km kopnenim putem od RusijeA kome smeta jaka Rusija?
Nastasja nije više sa nama, pitali smo je da ide opet sa nama, ima drugačije planove i to poštujemo.Dok cekamo spisak, mozes li nam otkriti da li se vraca Nastasja sa vama ili je druga postava u pitanju ovog puta? Srecno![]()
Kakav bi plot twist bio da je Zejna...Nastasja nije više sa nama, pitali smo je da ide opet sa nama, ima drugačije planove i to poštujemo.
Imamo pevačicu koja je poznata ljudima....energična crnka![]()
Ko bi to mogao biti?Nastasja nije više sa nama, pitali smo je da ide opet sa nama, ima drugačije planove i to poštujemo.
Imamo pevačicu koja je poznata ljudima....energična crnka![]()
A tome sto se u Srbiji 2025. godine i dalji izbacuju pesme o majcici Rusiji (valjda da bi se masa lozila) necu ni komentarisati