Pesma Evrovizije 2026 - SRBIJA: Konkurs

Filip će se i prijaviti. Inače, prema informacijama koje imam, produženja konkursa 99% neće biti. RTS će pre da istoleriše da se pošalje kakav god demo, nego da daje dodatno vreme. To je info koji sam uspeo da iskopam.
A imaš li neku okvirnu informaciju o interesovanju ove godine, koliko je prijava stiglo?

A imaš li neku okvirnu informaciju o interesovanju ove godine, koliko je prijava stiglNema

Nemam. I ovo o konkursu je pitanje koliko je tačno, to je od nekih poznanika koji tamo rade, ali sve to nezvanično i prilično nepouzdano. Saznaćemo za koji dan:)

Jasno je da produžetka neće biti jer već danima na društvenim mrežama kače klipove ucesnika prethodnih izdanja s porukom "prijavi se, rok je do 10.nov"

Pa ja sam baš pre desetak dana podelio ovde video gde dotični kaže kako će se prijaviti "poslednji put." Nisam znao ko je a zaparalo mi uši to poslednji put. Napisao je neko da je bio u Prvom glasu Srbije i na Farmi. Valjda se i ranije prijavljivao na pze ali nije prolazio konkurs.

Sećam se toga ali sam baš mislio da je to neki random lik lol da neko ovde nije spomenuo PGS ne bih se nikada setio

Pze ‘26 će biti samo vaskrsli ljudi, mogli su da zovu i Hilary Duff i ona je vaskrsla izbacila pesmu.

A šta u "Ker finansijer" mogu da prepoznaju? Kako se ona guši dok pokušava to da otpeva, a pri tom reči takve pesme mi ne možemo zapamtiti ni iz 10. slušanja, a ne stranci. Biće još bar dve devojke na isti fazon a sa hitičnijim pesmama.
Bitno da su svatili princezu Milojku iz prvog pokušaja

Back