Pa možda nisu pisane namenski za ESC ali su većinski namenski birane za ESC, nisu random album filer pesme kakve su 80 posto pesama na PZE.nažalost većina pjesama na Eurosongu jeste namjenski pravljeno, ali isto tako imamo pjesme poput Amar Pelos Dois, Arcade, Zitti E Buoni ili npr. Doomsday Blue, koje nisu bile prvobitno za Eurosong.
Pa možda nisu pisane namenski za ESC ali su većinski namenski birane za ESC, nisu random album filer pesme kakve su 80 posto pesama na PZE.
Ivana Boom nije u stanju hit da ubode za klub a kamoli za Evrozviziju. Totalno promašena priča je oslanjati se na mejnstrimerke koje nisu srcem u tome nego misle da će im samo ime doneti pobedu.Muka mi je od tih priča više - ,,Prijaviću se naravno ako bude neka dobra pesma bla bla" idite oformite tim i napravite neku dobru pesmu. Ovako imam osećaj kao da čekaju da im ,,dobra pesma" pokuca na vrata i sama se prijavi na konkurs
Evo da ti kazem kao neko ko je vec godinama imao ideju prijavljivanja za ESC, nije to bas tako jednostavno.To sto niko ne radi pesmu planski za ESC u tome i jeste deo problema
Ne samo da se pesme prave namenski za ESC, nego često na samoj Evroviziji vidimo podrumare birane za ESC koje nisu ni kročile u studio pre toga (možda Cro bude imala sreće sa JozinovićemNe slažem se, nije problem što se pesme prave namenski za ESC, problem je što su ljudi koji ih prave delulu i nemaju pojma šta Evroviziji zapravo treba, ili jednostavno nije uspela cela priča iz nekog razloga. Pa generalno na Evroviziji većina pesama je namenski pravljena za ESC lol uključujući većinu pobedničkih pesama. Druga je stvar što pesma može da bude dobra i ako je spontano upala, a ne namenski pravljena za to.
Ma važi, videćemo ko nema hit kad se prijavi.Ivana Boom nije u stanju hit da ubode za klub a kamoli za Evrozviziju. Totalno promašena priča je oslanjati se na mejnstrimerke koje nisu srcem u tome nego misle da će im samo ime doneti pobedu.
Pa i činjenica je i da su BL i Komstry zaista izuzeci od pravila i da njihove situacije baš nisu za stavljanje u kontekst da se tako može možda svima ili većini, jer ne verujem da će se bar sledeću deceniju niti Srbiji desiti nova Konstry a ni Hrvatskoj Baby Lasagna, ako i ikad višeČinjenica da je Baby Lasagna mislio Rim Tim Tagi Dim zadržati kao album filler, dok mu best friend nije nagovorio da se prijavi s tim na Euroviziju nnnnn;
Ljudi jednostavno neka rade što bolje i originalne pjesme, pa onda neka se prijave ako misle da su dobre.
Konstrakta isto tako rekla da se samo prijavila radi promocije, na kraju osvojila 5.mjesto na Euroviziji. Nikad neću zaboraviti njenu reakciju kada je osvojila PZE. Iconic!
Pa kao što si i ti odmah osudio pomen Tee Tairović. Tu si mi malo kontradiktoran. Za nju kažeš da ne zna da peva i da ume samo da pleše, a zar Ivana nije identična?Naravno da važi, samo ti osuđuješ na propast i pre nego što si čula tu potencijalnu pesmu sa kojom bi došla na pze. To mi nema logike.
Nisam ja nju osudio, samo sam rekao da je vokalno slaba. Što je istina. A želim da se prijavi i da čujem šta je spremila.Pa kao što si i ti odmah osudio pomen Tee Tairović. Tu si mi malo kontradiktoran. Za nju kažeš da ne zna da peva i da ume samo da pleše, a zar Ivana nije identična?
Svako je dobrodošao što se mene tiče ako shvati stvari ozbiljno. Ali mislim da je loš pokazatelj ako jedna pevačica ne može da skupi dovoljno dobar tim za običnu klubsku brzalicu. Kako bi onda za neko ozbiljnije takmičenje. Ona neka dođe i neka demantuje, nemam ništa protiv.