Pesma Evrovizije 2026 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja volim ovu crno-bijelu estetiku, ali logo mi izgleda otrcano, isto kao da je za neki autoservis

Objavili samo logo namerno da izludimo do izlaska spiska 😃

Ma kakav spisak danas kad do sad nisu ni rekli kolko su stigle prijave od konkurs. 😂😂😂

Ma kakav spisak danas kad do sad nisu ni rekli kolko su stigle prijave od konkurs. 😂😂😂
Pa vidiš da se sa njima ne zna ništa. Prethodnih godina objave logo i odma spisak, a sada nema ni spiska niti informacije koliko se ljudi prijavilo

Ja bih voleo da vidim spisak što pre, ali ako planiraju pesme da izbacuju tek krajem januara/početkom februara onda možda bolje da ga još ne objavljuju. Previše je dug period, skoro dva meseca lufta.

Obožavam ovo overthink-ovanje u ovoj temi svake godine i traženje obrazaca gde ih nema 😌

Mogu da objave sa spiskom. Ali mislim da će staviti prvo slike sa preslušavanja pesmama kao i uvek.

Znači opet 10. na moju forumsku godišnjicu. Za poklon želim samo da vidim jedno ime na spisku i biću zadovoljan obećavam. 🙏🏻

Status
Not open for further replies.
Back