FFM
Ekspert
Još jedan primer mismatcha kvaliteta glasa sa jedne i pesme i nastupa sa druge strane.Joca pokidao, nek crknu dušmani
Još jedan primer mismatcha kvaliteta glasa sa jedne i pesme i nastupa sa druge strane.Joca pokidao, nek crknu dušmani
Eegorova ciljna grupa.Moja mali rođak (7 godina) oduševljen što Eegor ima medvediće.![]()
Nisam ja nigde pomenuo da nju treba da pošaljemo nego može poklon treće mesto. Luka ili Baloš su jedini dorasli. Više preferiram drugog, pravog, twinka nego ovog prvog što zapravo ima godina ko ja.Ma sve je sranje uglavnom da se ne lažemo,ovo da udjemo nekako u finale i da pevamo..sreća pa je ova godina na evroviziji toliko katastrofalna da preti da bude lošija čak i od najgore 2011.godine,što je zaista delovalo teško izvodljivo,a Boga mi i od 2018.
Kaži ti meni.Ali zašto bi RTS emitovao on-tape umesto uživo? I zašto bi onda sedeli naši ljudi tamo ako su svi nastupi snimljeni a ne uživo?
I to baš pogrešno na svakom nivou na koji bi mogao da se pomisli.Joj kad kaze ovako tatica bas zvuci pogresno![]()
Dobro si to primetioOvaj dečko je nekako čudan.