Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Mislim da će top 3 kod publike biti Luke,Hurricane i Zejna,Chegi će dobiti 5-6 bodova.Bez bodova Frajle,Empaty Soul Project i 2 Nađe sigurno.

Upravo. Televoting može da osvoji i favorit Negujmoa.
Hurricane su imale hajp i Moje 3,samo ta 2 puta u poslednjih desetak godina imali smo veći hajp,ali to je ne zbog pesme koje su obe bile grozne,nego trenutne popularnosti..

Ta ista Nevena Božović 2020 je dala 12 poena Marku Markoviću (wtf).
Ne mora Zejna da pobedi, ali ako se samo vokali gledaju, bila je jedna od najboljih iz obe večeri. Jeste bila mlaka u energiji, ali nije bila kič i treš kako sam mislio da će biti. Neće možda imati puno, ali svakako će je žiri nagraditi poenima
Dala je Igoru Simiću

Ako se samo vokali gledaju , što Angela Kasiani nije u finalu??? Zejna je morala biti u pokretu i kraj . Chanel je prošle godine bila paket i sramota je i porediti njih dve. Ova je Chanel sa aliexpresa
Zbog publike su ispali Angela i Matia

Zejna nikada nije imala šansu za pobedu.

Stop trying to make Zejna happen. It's not going to happen.
Pričam o forumskoj reakciji, ne ulazim u postojanje realnih šansi.

Ja nisam neko ko hajpuje i spamuje za bilo kod izvođača (pa ni za ličnog favorita). Not my style.

Nas žiri gleda celokupan utisak , što pokazuje prošlogodišnji primer gde je Konstra pokidala . Evo Boris Subotić je iskidao sa vokalom i je l treba sad da pobedi , šta ??? A ako poredimo pesme ,rumba nije ništa bolja , samo je pevljiva , a tekst jeftin , kao i sam nastup . Stop hype please ! Tako ste otpali i sa Angelinom xaxax

Back