Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Neka pobedi najbolji, ali taj koji pobedi neka dolazi iz Zaječara, neka se zove Jovan, neka nastupa bod rednim brojem 9. neka mu je prvo slovo umetničkog imena Dž.

Ovo sa Dzipsijem ce tako da se pretvori u virtue signalling drugosrbijanaca
Ali ovo nije njegova godina :cry:

Svaka čast, super rasipaju glasove!

Sad kad pobedi Princ koji je isto u trendingu...

Problem je što Olja ne namešta providno džiberski, već bira milje članova žirija.
Džipsi i Luka imaju isti set glasača i što se tiče publike i što se tiče žirija:(

Došao je i taj dan. S obzirom da nas čitate, hajde da se obratim mom top 3.

FILIPE, samo opušteno, neka bude još malo stabilnije vokalno nego u polufinalu i pun pogodak. Imaš kompletan paket.
BORISE, takođe, malo stabilnije vokalno. Nastavi da budeš mica kao i do sada i više ništa nije potrebno.
ZEJNA, samo još malo energije da hejteri ućute. Vokalno si daleko iznad ostalih. Siguran sam da ćeš dati 200%. I, za kraj - RUMBA 💥 💥 💥 💥.

kLPOLmO.gif

Došao je i taj dan. S obzirom da nas čitate, hajde da se obratim mom top 3.

FILIPE, samo opušteno, neka bude još malo stabilnije vokalno nego u polufinalu i pun pogodak. Imaš kompletan paket.
BORISE, takođe, malo stabilnije vokalno. Nastavi da budeš mica kao i do sada i više ništa nije potrebno.
ZEJNA, samo još malo energije da hejteri ućute. Vokalno si daleko iznad ostalih. Siguran sam da ćeš dati 200%. I, za kraj - RUMBA 💥 💥 💥 💥.

kLPOLmO.gif
Pošto je to i moj top 3, potpisujem!

Srećno i da pobijedi neko od vas troje 🤞

Moj top 3 - tri musketara: Luke Black, Filip Balos i Boris Subotic. Ko god da ode od njih bicu zadovoljan, mada zadovoljniji zbog prve dvojiice jer su veci potencijal.

Od ostalih sto se spominju u kontekstu pobede:
Hurricane - jednostavno ne. Trude se devojke, ali nije to to.
Zejna - ima vokalni kapacitet da iznese pesmu, ali ne i scenski sto je za ovakav tip pesama itekako potrebno.
Princ - nismo valjda ludi da se vracamo 20 godina u proslost.
Dzipsii je ne sa ovom pesmom. Osecam da bi na televotingu prosao kao Nina u Dizeldorfu. U prejakom smo polufinalu da bi rizikovali sa njim. Neka se vrati sledece godine sa konkurentnom pesmom.

Back