Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Uživajte večeras (y)
Gledao sam prve dve večeri i video dovoljno, nemam snage opet da gledam. Čak ni pesma kojoj bih dao 12 da sam u nekom žiriju mi se ne sviđa specijalno, žao mi je.
Mislim da je pobednik negde između Zejne, Luke i Princa i to je to.

Mislim da Luku nece voleti ziri na ESC ako ode. Ne znam, intuicija mi govori da bi bio pogresan izbor.

Predikcije su osnovane na pregledima na youtubu, a ne znamo misljenje i ukus prosecnog gledaoca RTS-a. Zaista se bojim reakcije publike i prosecnog Srbina koji glasa. U prvom semifinalu je najvise dobio od publike izvodjac ( izvodjaci) kome je ziri dao 0 poena. Bojim se da pobedi neko kao npr. Princ, Hurricane i slicno…ipak je to 50 % glasova; te tako posaljemo posle Konstry neku ispod proseka pesmu. I zavrsimo na 17. Mestu.

Plus Zorja kao jedan od favorita prošle sezone i armijom botova bila treca na televotingu.

Ova dvojica ako uzmu koji bod neka pevaju

Žiri nas inače na ESC obožava, pa će biti čudno ako im se Luka ne svidi.
Ma ni televote mi nije siguran, kad se uvredi dijaspora zbog pesme. Kao Grcka prosle godine, verujem da su Grci bili wtf necemo da glasamo.

Razlika između svih ostalih grandovca, i ovih, je u tome što samo iza ovih stoji Saša (i Milana Stankovića), on je dao pesmu, plaćao nastup, odela, scenu .. svi ostali su bili iz granda, ali su sami tražili/pisali pesme, garderobu (Bane i Tanja, Svilar, Zorja,..)... GRAND NEĆE POBEDITI OVE GODINE, to mislim da nikog ne buni i da nikog ne plaši 😅 .. ali zaista mislim da Saša neće tek tako dopustiti da mu pesma prođe sa 1-2 poena

Ne treba miješati učesnika iz Granda koji su se takmičili, sa onim što je Grand kao produkcija spremao i slao.
Milan je bio pola pola, a bio je očaj.
Slali su Zvezde Granda sa očajnom pjesmom i bolje da su odustali.
Pjevačku gromadu Tanju Savić na vrhuncu popularnosti su urnisali pjesmom i mutavim Banetom, tako da je i ta šansa propala. Sad šalju katastrofu epskih razmjera.
Svilar, Zorja, Ana Bekuta, Mira Škorić, Bliznaci...su došli iz Granda ali nisu bili pozvani niti spremani od same produkcije.

Niste Filreta moga stavljali niti u jednu kategoriju pobednika.. :(
Samo ste naveli da mu pukne silikon, i posle se žalite na novinare..:sneaky::cry:

Back