Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ovo mi je najveci debakl mog favorita jos od Saske Janks lol

I svakako u TOP 3 ikad uz Danijela i Milicu hahah

Mesecima čitamo kako nam je Luka poslednja nada, možda ste ga urekli he he

Luke Black dosta nerazumljivo, i na engleskom i na srpskom, vokal nije najjača strana definitovno, čuje se i disanja puno.. Mora ovo dosta, dostaaa bolje vokalno...

Očekivano nije ništa posebno,jako loše kadriranje makar tako deluje na prvu,vokal onako i to malo diskutabilno pesma isto ništa special,ne znam šta da mislim ako nama koliko vidim ne radi na prvu i ostavlja mlak utisak(mada je meni i kad sam audio verziju cuo bilo mehh) onda sta ce stranci na evrovziji reći,na kraju možda zaista pobedi neko neočekivano..Žmaheer ahaha,ali ne ozbiljno ne šalim se vokalno ubio Žmaher najbolji najsikusniji za sada,čak i nastup simpa,na kraju zaista možda Žmaher pobedi,ne šalim see,nikad se ne zna... :ROFLMAO:

Luka, meni je bolji nastup u celini nego onih 10 sekundi ali grafika mi se ne svidja. Kadriranje svih sem mozda Tijane, Princa i Nadje je očajno. Previseee dalekih kadrova.

Luke je bio super, ali u kraju je trebalo ludilo od svetala i brzih kadrova što je izostalo. Vidi se i poruka pesme iz nastupa i ovo je zaista najkompletnije do sad

Kao sto sam ocekivao, Petru se dopao Lukin nastup, a Majsti i Anhelu ne.
Pre svega pesma mi se ne sviđa. Nastup što kažu jeste drugačiji i zamisao jeste dobra, ali realizacija loša.

Ukoliko Luka pobedi molim Vladu Srbije da zakonom zabrani da se RTS meša u bilo koji segment nastupa.

U stvari to treba uraditi bez obzira ko pobedi. Ne ume RTS to da radi i to je to.

Back