Final thoughts:
Kako se približava vrijeme za poÄetak finala sve viÅ”e sam sigurniji da Äe Luka biti na tronu, kao Å”to veÄ rekoh nije me impresionirao u polufinalu svojom interpretacijom ali pripisaÄu to skromnoj sceni RTS-ovog studija, ako veÄeras pobijedi moraÄe Å”to Å”ta tu da se doradi i poradi ali ima vremena - neka prvo veÄeras zakuca sa 12+12 hehe... Jedini kompletiran paket u potpunosti koji bi odmah mogao za Liverpul Å”to se mene tiÄe je Filip ali je sama pjesma manji mamac za žiri i publiku na Evroviziji nego Lukina objektivno gledano, u suÅ”tini ko god da od njih dvojice trijumfuje biÄu prezadovoljan, samo da nisu Zejna ili Princ.
Zapravo, malo me kopka ovaj redoslijed nastupanja gdje svi ovi naÅ”i twinkaÄi nastupaju jedan za drugim a izmeÄu njih muževni Vranjanac, plaÅ”im se da se glasovi ne raziÄu na sto strana (konkretno mislim na BaloÅ”a, Luku, Filadendrona i Džipsija) i da Princ u tom sluÄaju uzme televoting, priželjkujem mu flop kod žirija za svaki sluÄaj.
BaÅ” nikakav hajp ne osjeÄam danas za razliku od recimo proÅ”le godine kada sam bio svim srcem za Saru do posljednjeg momenta, nisam ni u Äijem taboru ono vatreno, manje-viÅ”e mi je i svejedno samo da je ovaj spomenuti dvojac u pitanju.
Ako ove godine ne poÅ”aljemo muÅ”karaca kao solo izvoÄaÄa nakon dugih 11 godina onda stvarno ne znam kad Äemo, viÅ”e muÅ”kih je ove godine u igri za pobjedu nego na svim dosadaÅ”njim izvorima zajedno lol, sreÄno svima!