Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Mislim da Lukovu pobedu može da spreči samo neki sumanuto loŔe odabrani žiri.
Pesma je stvarno nadmoćna, a ako izuzmemo Dzipsiija nije bilo spektakularno dobrih nastupa.
No, videćemo. Ne bi bio prvi put da me Srbija zaprepasti izborom.
Uglavnom, navijam za Luka, a potom i BaloŔa i Dzipsiija. Ostalo nije za mene.

Stigla nam je i familija s obe strane na gledanje PZE. Nismo to imali do sada za domaći izbor. Uglavnom se okupljamo za ESC. Tako da je kod nas hajp neuobičajeno jak.
Dečkova sestričina voli BaloŔa i Dzipsiija, pa smo izbegli potencijalnog ZZZ fana. Bojao sam se da ih svi tinejdžeri vole, no ovo naŔe izgleda dete od ukusa.

Od ovih relevantnih Nađa i Džipsi imaju najslabije kostime, a Filip Zejna najbolji.
Ja sam Zejnu bas drugacije zamisljao. Bas mi se svidja onaj crveni bodi, mislim da je mogla nesto slicno samo kao haljina.

@Pokahontas

Ti ćeÅ” biti Jimmie Wilson, Olja mi je dozvolila da nastupim sa sve 4 esc pesme u Medley-u.. Spremaj se..

Evo pre večeraŔnjeg finala ovo je moj konačni (valjda) top 16

16. Gift
15. Frajle
14. Empathy Soul Project
13. Duo Grand
12. Chegi & Braća Bluz Band
11. Dzipsii
10. Luke Black
9. Boris Subotić
8. Filarri
7. Nadia
6. Stefan Shy
5. Princ
4. Nađa
3. Hurricane
2. Zejna
1. Filip BaloÅ”

Final thoughts:
Kako se približava vrijeme za početak finala sve viÅ”e sam sigurniji da će Luka biti na tronu, kao Å”to već rekoh nije me impresionirao u polufinalu svojom interpretacijom ali pripisaću to skromnoj sceni RTS-ovog studija, ako večeras pobijedi moraće Å”to Å”ta tu da se doradi i poradi ali ima vremena - neka prvo večeras zakuca sa 12+12 hehe... Jedini kompletiran paket u potpunosti koji bi odmah mogao za Liverpul Å”to se mene tiče je Filip ali je sama pjesma manji mamac za žiri i publiku na Evroviziji nego Lukina objektivno gledano, u suÅ”tini ko god da od njih dvojice trijumfuje biću prezadovoljan, samo da nisu Zejna ili Princ.
Zapravo, malo me kopka ovaj redoslijed nastupanja gdje svi ovi naÅ”i twinkaći nastupaju jedan za drugim a između njih muževni Vranjanac, plaÅ”im se da se glasovi ne raziđu na sto strana (konkretno mislim na BaloÅ”a, Luku, Filadendrona i Džipsija) i da Princ u tom slučaju uzme televoting, priželjkujem mu flop kod žirija za svaki slučaj.
BaÅ” nikakav hajp ne osjećam danas za razliku od recimo proÅ”le godine kada sam bio svim srcem za Saru do posljednjeg momenta, nisam ni u čijem taboru ono vatreno, manje-viÅ”e mi je i svejedno samo da je ovaj spomenuti dvojac u pitanju.
Ako ove godine ne poÅ”aljemo muÅ”karaca kao solo izvođača nakon dugih 11 godina onda stvarno ne znam kad ćemo, viÅ”e muÅ”kih je ove godine u igri za pobjedu nego na svim dosadaÅ”njim izvorima zajedno lol, srećno svima! ;)

Back