Oh no, she pulled the SRAMOTA ME ŠTO ŽIVIM U OVOJ DRŽAVI card!!
Znala je i ona to samo se pravi luda. Da nije znala pojavila bi se sinoc a ne kao bolesna, pa i ja bih se razboleo kad bih video kakva je konkurencija, a mislio sam da sam napisao p……nu pesmuKoliko mrzim kad ovako glasno ne znaju da gube. Ribo, pesma je mlaka, nije takmicarska i nije joi bilo spasa u ovako jakoj konkurenciji, sta ti nije jasno lol
Bilo bi lepo da večeras prođe Eegor. Veoma zanimljiva kompozicija za sve generacije.Zoe sad slusa Eegor-a u maloj zemlji na Balkanu i place
Srpske ruke se tresu od svakakvih nedaća koje je ovaj narod preživeo!Nikad od nas ni Skandinavija, ni Baltik, ni Slovenija gde se takođe ne tresu ruke...
ma skloniću ja zgradu RTSa sa lica zemlje, ni slučajnoAko veceras Egret ne udje u finale, bukvalno ce morati da mi SKLANJAJU SUZE NIJE GOTOVO
Meni se tresu od sekrecije Litijuma iz mog sistemaSrpske ruke se tresu od svakakvih nedaća koje je ovaj narod preživeo!
A oko njih uraganEgret i Zejna ce da nose drugo PF na krkacama
Kristina Kovac bi bukvalno sestru ritualno spalila sa sve njenom SNS partijskom knjizicom da je Nadja L'Or ispalaOh no, she pulled the SRAMOTA ME ŠTO ŽIVIM U OVOJ DRŽAVI card!!