Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

OGAE Serbia Forum:
Twitter je najtoksičnije mjesto na Internetovima, ko to više može da čita uopće!!!

Također OGAE Serbia Forum:
OMG random profil na Twitteru napisao da pobjeđuje Angellina i da je Baloš užas, SVE JE DOBRO REKLA SIGURNO!!1

Mučena Angellina bi ispala i sa ekranima. 😭
Angelina je ispala zato sto joj je pesma 12345 puta lošija od prošlogodišnje,svi koji se pojave prvi put budu dobri i to je njihovo najbolje izdanje,a onda sledece godine u 99% slučaja budu fejl..
Angelina,Igor,Tijana....

Ma kako Zejna nema vatru u sebi, ne blamirajte se! Njeno ime me vec podseca na neku egzotiku i harizmu, go Zayna :love:

Moj prijatelj iz Portugala juče:
"After what we’ve seen this evening, I suspect that Boris and Dejna will be fighting for the win."

Dejna..😁🤭

Pa otpisali smo je kad smo videli žutu obleku.

Plus ne zaboravite da je hajp oko nje kupljen.
Nije hajp oko nje kupljen, kupljeni su pregledi na YouTubu.
Ima dosta nas kojima se pesma baš svidela od početka, što nema veze sa YT pregledima iz Malezije.

iscitah vas.. huh..preznoj!

ok.. sinoc druga smena, radio, ali ulazio sam da pogledam neke nastupe i ono sto sam video:
top2 - baloš - sve je bilo odlicno, nastup, scena, koreografija, pevanje.. sve mi se svidelo.
i luka, naravno.. futuristicki, drugacije, avangarda.. sve to do maja moze da se skocka.

dalje - nadja, prelepo! i za usi i za oci.
boris - odlican, zasluzeno finale

ovo ostalo meh.. princ osim pojave, slabo sve..

angellina je trebala u finale. tacka. ja nju volim pa volim.

konstrakta revijalna magija! sta reci, zena i kad nastupa i kad prica zalepi ti oci i usi za ekran. duboke cipele ostavlja za sobom za popuniti.

sve u svemu, paketi: filip ili luka.. tas na vagi ide maaalko za koji gram ka filipu. meni se ono jaaako dopalo. sve!

Kako volimo što je Boris Subotić ovaj 1%!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Čak se i on vratio sa lošijom pesmom i bio vokalno mnogo lošiji nego prošle godine.
Nisam očekivao da će se Boris "ugušiti" i "poginuti" vokalno onako kao sinoć,ovo mu je najlošije uživo izdanje ikada,tako da je baš veliko iznenadjenje da je prošao sinoć,vokalno je miljama bio bolji 2022.godine.

OGAE Serbia Forum:
Twitter je najtoksičnije mjesto na Internetovima, ko to više može da čita uopće!!!

Također OGAE Serbia Forum:
OMG random profil na Twitteru napisao da pobjeđuje Angellina i da je Baloš užas, SVE JE DOBRO REKLA SIGURNO!!1
Duško sve ispromašivao, kao što sma rekao.

nikad ne verujte crvima

Nije hajp oko nje kupljen, kupljeni su pregledi na YouTubu.
Ima dosta nas kojima se pesma baš svidela od početka, što nema veze sa YT pregledima iz Malezije.
Hajp među fanovima verovatno nije kupljen, ali bez tih pregleda niti bi bila prva na kladži, niti bi bila pominjana u kontekstu pobede van foruma.

Hajp među fanovima verovatno nije kupljen, ali bez tih pregleda niti bi bila prva na kladži, niti bi bila pominjana u kontekstu pobede van foruma.
Zejna je 3. po lajkovima

doduše i Savo je bio 4. pa mu nije značilo

Back