Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Prođoh malo kroz forum.hr i baš sam se načitao svega, imam i nekoliko favorita, ali ne znam da li je dozvoljeno postavljati tu literaturu ovde?

Prođoh malo kroz forum.hr i baš sam se načitao svega, imam i nekoliko favorita, ali ne znam da li je dozvoljeno postavljati tu literaturu ovde?
Ako nije dozvoljeno slobodno salji u pp da se nasmejem malo xD

ne znam da li je postavljeno ovo ovde

mišljenje jednog od članova žirija u polufinalu (Filipa Bulatovića) i nekog publiciste

• Like
Reactions: FFM
Tema emisije: Sta mislite o ovogodisnjem PzEu, zasto da je sranje i koliko smo propali nakon Zeljkovih nastupa?

Edit: 15 minuta kasnije Pa dobro je, jeste, dobro je

prvi deo zvuči tako, ali kasnije u emisiju bude zapravo bolje.
Pa da, kada je njih prestalo da bude blam od voditeljke da priznaju da im se dosta toga svidelo. Ona je bas postavila negativan ton diskretno banalizujuci pobednika i slanje pozitivnih poruka.

Ili je zena samo generalno cinicna i bitchy, ako jeste respect za nju, svidja mi se to.

Kada se setim koliko su i Konstraktu pljuvali,posebno na pinku neki vodovanjaci Jovana Jeremić govorili da je djavolska i masonska pesma i nesto najgluplje najuzasnije i najbesmislenije jer nisu skontali tekst i priču..
Inače ne znam da li je već neko okačio,ali imate na youtube najurnebesniji klip gde Jovana Jeremić komentariše pesmu sa svojim gostima u studiu i evo malo da vam spojlujem rekla je da joj je čudna i da ne kapira kao u fazonu glupost sa jako negativnom porukom gde tera decu i mlade da ceo život prespavaju,a taj neki "stručnjak" koji i prošle godine isto pričao rekao je čak i za lgbt pred kraj emisije nesto negativno u fazonu zahvaljujuci Luki Black i pesmi koja govori o "promeni hormona kod muskaraca" ce to uticati negativno i ljudi padaju u depresiju dok slusaju bolesnu pesmu Luke....

Zaista ziri u polufinalu je glasao skandalozno i to sad sheruju inostrani fanovi. Ne mozemo to teta Olja da tolerisemo. Ovaj Filip Bulatovic veli kako ga je interesovala samo pesma kada je dodeljivao bodove a malo pre toga rece da je jedan od kriterijuma bio i scenski nastup. Licnosti sa disocijativnom poremecajem nisu prikladne za ziriranje.

Ovogodisnja pesma je jos laksa makar meni za skontanje a ladno po emisijama ljudi ili kazu glupost i ne kapiraju tekst,ili su shvatili kako je ovo negativna pesma ne nudi nikakvu pozitivu vec salje lose stvari mladima da treba da spavajuu wtf....jel mene neko ovdee zezaa da toliko njih ne kapiraju bukvalno tekst je logican i meni barem skroz normalan za kapiranje da je pesma pozitivna kao i kod Let 3 dakle pozitivna je pesma a ne mracna i negativna ustvari..

Zaista ziri u polufinalu je glasao skandalozno i to sad sheruju inostrani fanovi. Ne mozemo to teta Olja da tolerisemo. Ovaj Filip Bulatovic veli kako ga je interesovala samo pesma kada je dodeljivao bodove a malo pre toga rece da je jedan od kriterijuma bio i scenski nastup. Licnosti sa disocijativnom poremecajem nisu prikladne za ziriranje.
Ja sam makar na evrovzijii ali i ovde vise za ono neka publika odluci,realno i na samoj evrovziji kada odemo tamo u vecini slucaja pobedi favorit publike i cesto to bude i najbolja pesma,ziri ume ili davati gnjavezima od pesama visoke ocene,ili umju glasati za neku zemlju jer je velika bogata ima uticaja itd itd

Napravio je čovek veliku grešku,bile su obučene kao za rumunsku maturu,ne Bugarsku,napravio je lapsus,ali dobro dešava se.. male hurricane obučene realno za maskenbal ili cirkus..

Kada se setim koliko su i Konstraktu pljuvali,posebno na pinku neki vodovanjaci Jovana Jeremić govorili da je djavolska i masonska pesma i nesto najgluplje najuzasnije i najbesmislenije jer nisu skontali tekst i priču..
Inače ne znam da li je već neko okačio,ali imate na youtube najurnebesniji klip gde Jovana Jeremić komentariše pesmu sa svojim gostima u studiu i evo malo da vam spojlujem rekla je da joj je čudna i da ne kapira kao u fazonu glupost sa jako negativnom porukom gde tera decu i mlade da ceo život prespavaju,a taj neki "stručnjak" koji i prošle godine isto pričao rekao je čak i za lgbt pred kraj emisije nesto negativno u fazonu zahvaljujuci Luki Black i pesmi koja govori o "promeni hormona kod muskaraca" ce to uticati negativno i ljudi padaju u depresiju dok slusaju bolesnu pesmu Luke....
Ma da, Baki SPS Anđelković i Jovana Jeremić su cremme de la cremme srpskog društva.

Interesovao ga i scenski nastup- dao 12 poena za Stefana Shy.

Blam.

Onaj lik sto je skakutao prosle godine u revijalnom delu.

Back