Pijani Gojko vibesIgor ima vokal sportskog komentatora na sk na nekom teniskom turniru tipa atp 250.![]()
Gojko AndrijasrvicIgor ima vokal sportskog komentatora na sk na nekom teniskom turniru tipa atp 250.![]()
Moze jedna uzivo ASMR sesija usta na.. usi?Igor ima vokal sportskog komentatora na sk na nekom teniskom turniru tipa atp 250.![]()
Komedija, samo ne znam zbog cega dobiti ban? To sto potencirate, je diskriminacija govora....a i plus gomilu izmisljotina i budalastina govorite. Pazite na samodestruktivnost...Samo ignore. Dzabe se trosi snaga posto nazalost nece da dobiju ban
Dopala mi se pesma koju si slao na FSC, svakako je talentovan, sa boljom numerom jednog dana zasto da ne.Boris definitivno mora na ESC jednog dana. Zaslužuje mnogo bolju pesmu, i od prošlogodišnje, a i od ove.
Ne mogu ovo da zamslimZamislite Blondi na engleskom![]()
Svakako, veliki je potencijal. Samo treba ubosti pravu stvar.Dopala mi se pesma koju si slao na FSC, svakako je talentovan, sa boljom numerom jednog dana zasto da ne.
Mislim da za nju nema bojazni, devojka je za finale def.Koliko je Nadju zajebao redosled. Vrhunski bi prosla da je bila posle ovih brzih i vokalno upitnih pesama.