Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ja sam se bas nadao tom tripu lucidnih pesama, ali sam dobio losu repliku igrice.
Dosta njih je sebe shvatilo preozbiljno i pristupili su svemu mnogo mracno iako nije uvek bilo potrebe za tim. Npr. Savo, bukvalno cemu ono.
Ja sam i dalje Balos & Nadja tim.
Veruj mi, loše me je odradilo, a baš tu sam zapalio da vidim kako radi.

• Like
Reactions: FFM
Iako mi se Lukova pesma ne dopada, nastup je sasvim dobar. Ne znam šta se očekivalo.
Od ostalih učenika odlični su mi bili još Princ, Nađa, Filip i Boris.
Potajno se nadam da je Žmaher shocking qualifier. 😂

Ja mislim da je Lukinom nastupu jedino smetala scena koja mi nekako nije prilagodjena ovom konceptu koji je on smislio

Moja osmorka, random order:
1. Nađa
2. Tićoni
3. Luka
4. Boris
5. Savo
6. Princ
7. Baloš
8. Anđelina

Evo mog papira, ako gledamo po njemu, ja bih u top osam ovako (vokalu od svih kategorija dajem prednost pa je tie odlučen na vokal, posle vokala gledam pesmu) :

1. Tijana Dapčević 18 (5 na vokal, 5 na pesmu)
2. Nađa 18 (5 na vokal, 3 na pesmu)
3. Stefan Shy 18 (4 na vokal, 5 na pesmu)
4. Mattia Zanatta i Angela Kassiani 17
5. Boris Subotić 16 (5 na vokal, 4 na pesmu)
6. Savo Perović 16 (5 na vokal, 3 na pesmu)
7. Indigo 16 (4 na vokal, 4 na pesmu)
8. Filip Baloš 16 ( 4 na vokal, 3 na pesmu)
------------------------
9. Angellina 16 (2 na vokal, 4 na pesmu) 😭 šteta na nastup i kostim je dobila 5

Attachments

• IMG_20230301_225842.webp
    IMG_20230301_225842.webp
    558.7 KB · Views: 15
Za Nađu 2 glasa jer mi izgleda kao najrizičnija, mada će svo troje gotovo sigurno proći. Eto, 4 glasa, 144 dinara, taman.
IMG_20230301_231402.jpg
Zapravo evo poslah još jedan za Luku, i on mi izgleda malo rizično.

Ja sam se bas nadao tom tripu lucidnih pesama, ali sam dobio losu repliku igrice.
Dosta njih je sebe shvatilo preozbiljno i pristupili su svemu mnogo mracno iako nije uvek bilo potrebe za tim. Npr. Savo, bukvalno cemu ono.
Ja sam i dalje Balos & Nadja tim.
Meni i oni podbacili iskreno,ali Filip zaista moze ok pevati live i Nadja,mislim da njima da su dali neku dobru i "evrovizičnu" pesmu da bi imali bolje sanse moguce i pobedili recimo u subotu,mozda ipak kao sto sam i pomislio tek sutra cujemo pobednika od ovih drugih 16 pesama iskreno..

Ne bih prognozirao kojih 8 prolazi. Bas nezahvalno.
Bice mi zao nekih, kao da gledam.. pogotovo mislim na Nadju, Italijane, ne daj Boze Princ da ispadne..

Predikcija:

Italijani
Nađa
Tijana
Princ
Luke
Angelina
Luke
Boris

Šta bih ja hteo:

Italijani
Nađa