Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Vidim da ste gotovo jednoglasno oduševljeni Savom. 😁
Nastup mu je solidan, dobar ali lik konstantno nije bio u intonaciji. Poslušajte original i ovaj snimak kad izbace pa ko ima bar nižu muzičku može da čuje da je Savo konstantno od početka pevao u falšu.

Za razliku od Save, Boris Subotić je doslovno razvalio pesmu vokalno i imao dobar nastup možda i top 2 najboljih večeras.
Nepopularno, ali večeras da se odlučuje mislim da bi Princ pobedio. Pesmu ne volim jer je zastarela u prostoru i vremenu ali sve je bilo na mestu. Subotić je za mene pobednik večeri. 👍

Ja neću da glasam jer sam jako loše volje, ali hoću da učinim prvom iz ex yu ko se javi da pošaljem glas u njegovo ime.

Joj ne znam što sam Borisu dao 3 na stajling, a Italijanim 4, video sam ih samo kratko... Trebalo bi i njemu 4, ali belo to previše...

Savo da dovede Blondi da otpeva etno deonicu i eto pobede.

Što se mene tiče večeras su ubedljivo najbolji bili Luka, Nađa i Filip i za njih troje ne bi smelo biti problema oko finala. Boris je takođe bio dobar i trebao bi u finale, baš kao i duet. Mene Perović uopšte nije dotakao i totalni mi je promašaj večeri, baš kao i Princ obučen u starog Egipćanina koji peva habibi dok oko njega skaču Indijke. Anđa mi nije legla ali verujem da će u finale, dok bi Tijana mogla da izvisi, ono se može samo Mrmu svideti.

Back